Kørsel tricks og vedligeholdelse af din bil over sne

Sne kørsel tips

Sne giver mere vejgreb end is, men vi må tage de samme forholdsregler: cirkulære forsigtigt, adresse sving ved lav hastighed og ikke gøre vrøvl med rattet vil være vores maksimum.

Virkningen af snedæk er meget lig mudderet. Dækket skal trænge den bløde del for at finde en hård overflade nedenfor. Da dækkene er bredere vores køretøj, mindre kontaktflade med asfalt og vi derfor værre adhæsionen. Det bør ikke tage gassen dækkene fordi slidbanen vil stige, og dermed dæk ikke nagle ham i sneen for at komme til at spille med asfalt.

Hvis vi skal gøre mange ture i områder med sne, det bedste er mount vinterdæk det samme som anbefalet af producenten til normal brug. Strenge er det bedste middel mod specifikke situationer, men du er nødt til at kende dem. Her er hvordan du gør det, er det bedst at øve i din garage det varmt for det, at skulle sætte dem på vejen, du gør det på kortest mulig tid.

Hvis der let sne, tilrådeligt følge de hjulspor, som andre biler har gjort tidligere. Når du har en masse, du må hellere opgive dem og bevæge sig uden at træde på sneen. I dette tilfælde, vi skal være særligt opmærksomme på undervognen; hvis sneen akkumuleres, kan det forårsage alvorlige skader på bilen.

ansigt en skråning eller en gradient Nevada er en vanskelig opgave. Stigninger i -og kun når vi ikke er på en åben vej: en garage rampe, for eksempel, Vi kan forsøge at klatre ned igen, forudsat at modellen er af forhjulstræk. Vægten vil hvile på forakslen, øge vedhæftning. i nedture, havde bedre gå kort og gå gennem områder af sne, der ikke er trådt marcher.

Mærkeligt nok, i områder med masser af sne på vejen vi kan også win frakoble greb trækkraft kontrol. Hvis vi ikke gør det, kan systemet 'gå amok': accelererende tab af trækkraft sker, så enheden bremsen på hjulene mister greb. Systemet accelererer og bremser samtidig, og dermed opvarmning bremserne og bilen ikke nå sit mål: at gå videre. er det bedst at accelerere meget glat i højere gear, anden eller tredje, for at afslutte fra stilstand.

sne

Og med tåge?

den Fog forårsager også betydeligt tab af synlighed og våd asfalt. Stillet over for dette vejr middel, øger sikkerhedsafstanden med den foran dig bil og Put tågelygter. Husk, at ryggen er meget irriterende for andre bilister: desconéctalas, da de ikke er nødvendige. I de fleste tilfælde, dyppet De er tilstrækkelige til at løse en sektion med tåge; lang skabe en 'glorie effekt' (Light hopper og tillader os ikke at se vejen) temmelig ubehageligt.

Vedligeholdelse af bil om vinteren, afgørende

Bilen skal passe og forkæle hele året, men kulden er især skadeligt for mekanikken i vores bil. Ideelt, din bil ikke bliver koldt, så gemme det i en garage eller i et overdækket sted Det er det bedste valg. Hvis din bil sover i det fri, er det sandsynligt, at i morgen du finde det fuld af frost eller is. Og for at slippe af med denne pinlige problem, især i forruden, ikke alt: det er, hvad du skal gøre.

den elementer i din bil, bør du tage mere hensyn er det dæk, de skal have mønsterdybde og passende tryk, lys og andre kan lide børster, den niveauer eller batteri, lider mere end nødvendigt ved lave temperaturer. i dette video vi fortæller dig i detaljer, hvordan du bør tage sig af disse elementer i vinteren og vi tilbyder forskellige tips og tricks.

Du kan også være interesseret i ...

5 tips til kørsel i regnvejr

Hvad er den bedste vinterdæk?

Hvorfor har vi lider akvaplaning?