Hvad er straffen for ikke medbringes dokumenter bil?

Hvad er straffen for ikke medbringes dokumenter bil?

I bilen altid skal rejse nogle dokumenter er påkrævet. Vi, som bilister, er nødt til at bære dokumenter, der er afgørende for kørsel. Handsken er normalt det sted, valgt at rejse nogle af de papirer, som, hvis ikke præcis, det er det bedste nogensinde tage dem ud derfra, så de ikke kommer på afveje. Og er, at ikke bære i bil dokumentationen kan bringe over bøder, i nogle tilfælde op til 500 euro, vi afklaret den europæiske Car, CEA.

Bil kørekort

Det er en af ​​de nødvendige dokumenter bør altid tur i bilen, eller i mangel heraf en tilladelse bestemmelse vil blive udstedt Traffic Department. teknisk information model, dets forskydning og strøm samt rammen nummer og andre data er inkluderet i tilladelsen.

Hvad fint indebærer ikke har registreringsattesten for bilen?

I tilfælde af ikke at have registreringsbevis, den fint er 10 euro. hvis hvad der sker, er, at køretøjet har forårsaget lav, sanktionen når 500 EUR.

ITV-kort

Card Vehicle Inspection, hvis din bil allerede har tjent fire år, bør ikke mangle i køretøjet. Der forskellige parametre for køretøjets opførsel, såsom forbrug, emissioner eller specificerede dimensioner og angive, om bilen har bestået revision obligatorisk

Hvad fint indebærer ikke har ITV-kort i bilen?

Bør ikke tælle ITV-kort bøden er 10 euro. For perioden går til bilsyn og derfor er udløbet ITV er gået, bøden når 200 euro.

kørekort

Det er en grundlæggende dokument, når de sættes hænder på rattet. Dette skal være gyldig og mindst 1 point af vores balance point.

Hvad fint indebærer ikke bære et kørekort i bilen?

Hvis du ikke bærer med os kørekortet i bilen, straffen når 10 euro. Hvis du ikke har rapporteret en ændring af bopæl i kørekortet, den fine når 80 euro, og hvis dit kørekort er udløbet, bøden når 200 euro.

Mængden af ​​bøden er yderligere stigninger, hvis vi får bag rattet i bilen med en kørekort ikke trådt i kraft (Det er tilrådeligt at se på det tidspunkt, hvor kørekortet udløber nogensinde). I dette tilfælde den fine når $ 500 Det er en krænkelse som det er defineret som en meget alvorlig, kan være denne konstitutive kendsgerning kriminalitet, afspejles i teknikken. 384 i straffeloven.

Road skat og bilforsikring

Disse dokumenter, men ikke obligatorisk rejser i bilen, er det tilrådeligt at gøre det, som vi angivet CEA. Det er tilrådeligt at tage modtagelse af IVTM, den berømte numerito eller Kommunale skat vej, og dokumentation, der viser, at bilen har forsikring i kraft, og banken har modtaget din betaling, men parkeringsvagter kan kontrollere disse oplysninger ved det forsikrede køretøj Information File (FIVA).

Hvad fint indebærer ikke tage modtagelse af bilforsikring?

De fleste straf opstår, når man ikke har den obligatorisk forsikring, det vil sige, at bilen er uforsikrede. I dette tilfælde vil færdselspolitiet videre til køretøjsfiksering. den sanktion her kan variere mellem 601 og 3005, på foranledning af agenten.

Du kan også være interesseret

Tvivlsom: Bil ejer ændre, hvad roller er nødvendige?

Den DGT overvåger status for din bil, hvad Multan?