Hvordan at spare på benzin og med kundekort

besparelse kortbesparelse kortbesparelse kortbesparelse kort

Sikker på du allerede ved, at købe i nogle supermarkeder få rabat på brændstof og vice versa. Eller at bruge kreditkortet i din bank, kan du også spare et par euro ved påfyldning af tanken på din bil. Men hvad du måske ikke kender endnu, er, at forsikringsselskaber, som allerede havde sin egen loyalitetskort og tilbød forskellige rabat-in brændstof, Udlejning og vedligeholdelse, blandt andre, nu De hjælper dig med at spare på fornyelse af kørekort i ITV eller forny bilforsikring.

Hvis du ønsker at få de største og bedste rabatter, du bliver nødt til at gøre med kortet eller kort rigtigt, så brug dem og tilføje op point. Og hvis det er en plage at skulle bære i din tegnebog, er du heldig, fordi langt de fleste mærker af brændstof har en smartphone applikation, der lader dig få alle de oplysninger på din mobiltelefon.

BP-kort PremierPlus

Med dette kort optjener du point kan du derefter indløse til gaver, men også får rabat Feuvert centre, produkter og Ford-tjenester og Hertz biludlejning. Hertil kommer, at for hver 20 euro for køb i Coviran supermarkeder, Du får en BP brændstof euro.

kort BPpremierplus

Du kører kort på grund af Cepsa

Dette kort giver dig mulighed for at optjene point hver gang du foretager en optankning. Derudover 4 procent ophobes i din ChequeAhorro Carrefour, så længe du har også The Club Carrefours kort. Og hvis du er kunde hos Direkte Linie Forsikring og du har den nye SUMA kort online, per liter brændstof repostes i Cepsa, du akkumulerer 10 points-rabat, du kan derefter bruge til spare på at forny din bilforsikring.

Du kan også samle point på SUMA kortet online, når du besøger Midas reparation centre eller Norauto.

Kort til din Vuelves

Repsol Maxima kort

Du Repsol tankning og undervise dette kort vil få en 2 procent rabat på brændstof; 5 procent rabat på deres butikker og bilvask; og 3 procent af salgsfremmende rabat op til 31. december 2014 i sine brændstoffer Diesel e + 10 og Efite98.

Du vil også have rabat AVIS, Hertz, Europcar Ates og virksomheder til at leje køretøjer.

Repsol Maxima kort

kort GalpFast

I de Galp tankstationer per liter brændstof, får du 1 point samle sig på dit loyalitetskort; per liter brændstof Gforce, 2 point; Hvis du passerer dit kort på din fødselsdag får du 100 bonuspoint for hver ven og et program Fast 50 point. Med de punkter kan du få gaver eller checks benzin 25 euro.

Derudover hvis du betaler dit kort optankning med ING Direct eller Banco Santander, får du en 3 procent rabat. Og blive medlem af Club RACE du kan tage et kort på 25 euro Galp brændstof.

Hurtig Galp-kort

Shell Card ClubSmart

Og bare for at gøre klubben de giver dig 200 point velkommen. For hver tankning du laver, du optjener point. også opsummerer point for hvert løb du gør i karting Carlos Sainz. Akkumuleret i det kort, du kan indløse for rabatter på euro brændstof eller rabatter på dit besøg på enhver Midas butik.

ClubSmart Shell Card