Hvordan til at sælge bilen af ​​en afdød person

Hvordan til at sælge bilen af ​​en afdød person

den salg af brugte biler boomer, især i de seneste år, hvor krisen presser nogensinde. den en afdød familie bil Det kan være en vigtig indtægtskilde, plus en bruger mindre til at dække Sure, værksted plads ...-. men Vi ved ikke altid, hvordan man udfører opgaven med at arve et køretøj, der tilhørte en afdød familie eller hvilke skridt vi skal følge for at, når den tid kommer, at sælge det til en tredjepart.

den trin at følge kan være et betydeligt tab af tid, men mere end nødvendigt at blive bilejere pågældende. Nogle græsning og Denne forklaring vil være tilstrækkeligt til at udføre glat ledelse.

1. Arv bilen

Det er en nødvendig proces til overføre bilen til vores navn. Den dokumentation, der kræves, er som følger:

 1. Dødsattest ejer af bilen: Er udstedt af den Civil register det sted, hvor dødsfaldet fandt sted.
 2. Sidste vilje Certifikat: efter 15 arbejdsdage efter tabet af familien Du kan bede den Generelt Registry Last Will. Dette vil kun være muligt når afdøde har givet køretøjet i sit testamente. Ellers bliver du nødt til at ty til erklæring Arvinger abintestato (hvis kronen er ægtefælle, en opadgående eller en nedadgående) eller Auto Judicial rettigheder arvinger, hvis den arver en bror, nevø eller anden familiemæssig tilknytning, der ikke er i top.
 3. Inheritance Tax Settlement: Den liste over aktiver til de afdøde præsenteret i hacienda (Hvilket bør omfatte køretøj til at arve). Den skal ledsage brev Betalings eller Fritagelse Statement afgifter.
 4. Accept dokumenter, Partition og Heritage Award: Det kan være en Offentlig gerning eller et privat dokument particional, i henhold til den beslutning, som arvinger af ejendommen.

ejerskab 2. Skift Vehicle

Når arvet bilen, skal vi sætte vores navn. den dokumentation at være til stede både Provincial Trafik Department og lokale skattekontor Det er som følger:

 1. Dokumentation bil (Datablad og registreringsattest).
 2. dokument, der bekræfter, at ITV bil Det er i kraft.
 3. DNI den nye ejer.
 4. Kommunale Skat af motorkøretøjer.
 5. Transfer Tax, hvor du kan samle den trykte (model 620) på delegationen ejendom af hver lokalitet. Vi bliver nødt til at betale en 4 procent af værdien tildelt til køretøjet af rådgivning Finansministeriet.
 6. Bedøm Traffic Department for ejerskifte (52.20 euro).
 7. Vehicle transmissionsforespørgsel ved arv.

Når først færdig formularerne, vil det være tid gå til at betale de ovennævnte satser, der svarer til det sted, (Statskassen eller provinsielle trafik). Det er vigtigt at bemærke, at nogensinde Vi skal være ledsaget af dokumenter, der beviser os som arvinger bil. Da arv bekræftes, den tildelte har 90 dage til at sætte dit navn køretøjet eller dennes repræsentant (Hvis du endnu ikke har nået myndighedsalderen). Når registreringsattesten på vegne af arving, vil være effektiv muligheden for at sælge bilen. For salgsprocessen og overføre bilen til køber vil følge de normale trin.