Buenviajecepsa.com: nyd det mens rejser

Buenviajecepsa.com: nyd det mens rejser

I betragtning af den store sociale problem i alle spørgsmål vedrørende Trafiksikkerhed og ønsket om at tilbyde løsninger til deres kunder i deres dagligdag, CEPSA Han ønskede at demonstrere med lanceringen af ​​hjemmesiden buenviajecepsa.com hans bekymring for mennesker er reel. Dette projekt styrker engagement CEPSA med dine kunder og hvad de bekymrer sig om, såsom trafiksikkerhed.

CEPSA begyndte sin rejse inden for Trafiksikkerhed med et nyt initiativ pioner i sit marked og virkelig nyskabende for offentligheden: en paraply portal alle de nødvendige oplysninger, så vi kan gøre Vores rejse en sikker oplevelse og til at nyde det i fulde drag. For at gøre dette, har han haft et samarbejde med den DGT og Spanish Road Association vigtigste strategiske partnere.

i buenviajecepsa.com føreren vil finde fire informationskanaler med alle former for bistand og anbefalinger. Først i kanalen vide mere, alle former for agglutinat Tips om forebyggelse af ulykker og de nødvendige forberedelser, før det bliver bag rattet (sikkerhedsseler til alle passagerer, sikker og tilstrækkelig fiksering for børn i deres respektive godkendte stole, etc.). Den anden kanal kaldes On the Road og i det den fuldstændige liste over alle ITV-stationer samt forskellige anbefalinger om kørsel er indsamlet efter sæsonen; den tredje kanal kaldes Før du forlader og i det et program, der beregner den sikreste, mest direkte rute information om den aktuelle tilstand af trafik takket være de oplysninger, der er omfattet af kamrene DGT og en liste over de sorte pletter på vejene, dvs. de mest omstridte punkter og flere ulykker. Den fjerde af disse kanaler kaldes Rest område og deri de omfatter Buen Viaje simulator Cepsa, anderledes spil til børn hvor en underholdende måde lære grundlæggende tips trafiksikkerhed og flere test viden, hvorigennem du kan opdatere din viden eller vil hjælpe dig, hvis du på at få det kørekort.

CEPSA har udviklet og stillet til rådighed for føreren et effektivt redskab hjælpe for valg af dets rejseplaner. I www.buenviajecepsa.com kan du finde de sikreste ruter Lommeregner CEPSA, et praktisk værktøj udviklet i samarbejde med Generaldirektoratet for Trafik (DGT) og den spanske Road Association (AEA).

Skæve mod en af ​​de førende kortlægning globalt, og ved hjælp af en metode, der er udviklet af den spanske Road Association, er de oplysninger, som DGT om trafikken på de spanske veje i løbet af de seneste fem år, hvilket giver på denne måde behandlet beregne den hurtigste, korteste eller den sikreste vej til vores destination i Spanien eller Portugal.

Beregningen hazard ratio udføres gennem en analyse af de forskellige faktorer, der påvirker kørsel (intensitet af tung trafik, ulykker, steady state, etc.), hvilket giver føreren mulighed for en rute, der afspejler klart og pålideligt, faren ratings af de forskellige dele af dens rute, samt situationen for hudorme og radarer, hvilket vil lette en jævn rulning.

Dette værktøj er en hjælp til sikker kørsel med en komplet beskrivelse af ruter, der viser ruten på kortet, med værktøjer som 3D-visning, fugleperspektiv og zoom, der er designet til stort set gå den vej før du gør det på vejen.

Den buenviajecepsa.com lanceringen kampagne er inspireret af en oplevelse, som mange identificere. Når vi starter en tur med bil eller motorcykel, og vi følte sikker, rute, af ukendte ser det ud til at blive familie. Det er som om vi havde tur, som om hvad krydser vores måde Han mødt os ligesom en gammel ven...