Sådan afregistrere dit køretøj

Sådan afregistrere dit køretøj

I krisetider, Der er mange bilejere, der beslutter at disenroll, primært af økonomiske årsager, som ikke tillader for den pågældende reservekravsperiode. Andre, fordi de skifter bopæl til et andet land; eller af den simple grund, at vores bil er for gammel og ønsker achatarrarlo. Og mere drastisk, fordi vi har stjålet.

Hvis du er interesseret i DEREGISTER din bil, eller hvis du spekulerede på, hvad skal gøre for at udføre denne proces, du skal vide, at er der to måderDen første, Dandolo lav midlertidigt; og den anden, der anmoder om afmelding.

Wrap-up

det vigtigste grunde hvorved et køretøj ejer beslutter at disenroll er som følger: manglende overholdelse en udgift opdeling, flytning til udlandet midlertidigt, stjålne køretøj ud ikke at kunne tage din grundlæggende vedligeholdelse, eller for at have leveret et køb.

Hvis du beslutter at midlertidigt afmelde dit køretøj, skal du vide, at Du kan ikke forlade parkeret på gaden og selvfølgelig, Du kan ikke flytte med ham. Bilen skal være tvungent parkeret i en garage, offentlig eller privat.

ophugning

En anden detalje, som du helt sikkert vil være interesseret i at vide, er, at på denne måde, Vi vil ikke være forpligtet til at betale vægtafgift eller en forsikringspolice. Derudover Det vil ikke være nødvendigt at gå i denne periode ITV (Vehicle Inspection), selv på tidspunktet for disenroll skal have bestået den relevante inspektion. Senere, når jeg giver af høj Igen, forudsætningen er at passere revision officiel.

¿hvor Du kan afmelde midlertidigt min bil? Procedurer skal udføres i headship Trafik i provinsen hvor ejeren bor eller hvor bilen er registreret. For at gøre dette, skal du udfylde ansøgningsskema i den tilsvarende officielle blanket, ledsaget af ID-kort og kørekort i tilfælde af fysisk-folk, og dokumenter køretøjer (Registrering certifikat og kort ITV).

I tilfælde af tyveri, Den skal også fremlægge tilsvarende klage, være fritaget for at betale den tilsvarende sats ja du skal betale resten: 8.10 euro.

forladte bil

Hvis du er fristet til at forlade bilen på gaden, ville det ikke være en god idé for dig. Forlade uden aflades bærer en bøde på mellem 600 euro og 600.000 euro. Giv ikke op, han aldrig ville ... og din tegnebog vil takke dig.

afmelding

Hvis du ønsker at afmelde din bil permanent og slippe af med det, Der er flere alternativer du har til din rådighed: autoriserede ophugningspladserne -Centers Autoriseret Behandling (C.A.T.) hvor dekontaminering køretøj lovkrav udføres; egen DGT (DGT); eller virksomheder hvem de er dedikeret til at udfylde alle formaliteter for gratis, som 'DESGUACES Madrid' eller 'Dardebajaelcoche.com', for eksempel.

køretøjet du kan direkte føre til disse autoriserede centre, eller søge om overførsel med kran. De nødvendige formaliteter, som vi så tidligere med midlertidig lav, kræves specifik dokumentation: Fotokopi af identitetskort, kørsel dokumenter licens og bil og undertegnelsen af ​​ansøgningen leverer lav CAT.

Til gengæld vil du modtage skrotningsattesten og dokumentere afmelding af køretøjet i registret. Det vil være det første dokument, som ejeren skal indsende til dit forsikringsselskab for at annullere din forsikring, og til de kommunale kontorer til at gøre det samme med afgiften.