Tre-bil kollision kæde: hvad eller hvad skylden?

Tre-bil kollision kæde: hvad eller hvad skylden?

Det, vi almindeligvis kalder kæde kollisioner De forekommer oftere, end vi ønsker. Når vi står i en trafikprop i lyset ... den bil, der går forud for os mister kontrollen eller bremse i god tid og kolliderer mod vores bil bagved. Hvis når det sker, vores bil ved at skubbe kup går ned i den forankørende, pileup'en har allerede fundet sted.

Nu må vi komme ned på arbejde og begynde udfylde de dele af forsikringen. Du kan give mange variabler, men det bedste og mere objektiv løsning vil være i lyden, Vi Mario Arnaldo, formand for de europæiske Automobile Associates (AEA) sagde. Hvad lyd? Ja, vi forklare.

Forestil dig, at du stoppede ved et lyskryds foran dig, og der er en bil. En anden bil bag dig og rammer bilen, umiddelbart efter, du støder ind i fronten. Den første bil af de tre er den ene, der er gemt i dette rod. Deres forsikringsselskab vil ikke nødt til at sætte en euro, fordi han ikke er sket skade på nogen eller noget. Bilen bag den tredje, kunne vi sige, er skyld i alt, men det vil afhænge af, hvad vidner siger. I dette tilfælde skal du spørge føreren af ​​den første bil, der blev virkelig, hvad først hørteHvis han hørte eller ikke første hit før han har modtaget. Denne erklæring vil være afgørende at vide, om den tredje bil tager sig af alle udgifter eller hvis den anden bil skal tage sig af skaderne først, og som ville fremhæve den anden bil blev stadig stående og styrtede ned før mod den første.

Alle variabler mellem bil pileup

¿Hvad gør føreren den anden bil, som er blandt de tre? indsamle oplysninger til viser, at der allerede stod ved lyskrydset på tidspunktet for kædedrevet. Hvis det er tilfældet, vil det Seguradora den tredje bil, der bliver nødt til at være ansvarlig for alle de skader: bagsiden af ​​den første bil, den forreste del af den anden, på bagsiden af ​​den anden og tredje front.

Hvis du ikke kan bevise noget, den tredje bil forsikringsselskab vil hævde, at den anden ikke opretholde tilstrækkelig afstand sikkerhed eller han først mod bilen foran før modtager en indvirkning bagfra, for at undgå at skulle tage sig af alle udgifter. Hvis den anden bil er forsikret mod alle risici dit forsikringsselskab bliver nødt til at tage over bagsiden af ​​den første bil og den forreste del af den anden bil. Hvis du kun har Dalos til tredjemand, dit forsikringsselskab vil kun betale skaderne på bilen foran, da deres egen bliver nødt til at betale ud af lommen.

Så du ved. Når par ved en lys indstillet øre så det kunne ske.

Du kan også være interesseret

Bilforsikring: alder og erfaring er nøglen

10 tips om hvordan man kan stoppe

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis