Hvad gør man hvis man mister dine bilnøgler

Hvad gør man hvis man mister dine bilnøgler

Vi er ikke klar over omfanget af problemet, indtil det ikke er sket for os. At miste bilnøgler Du kan ødelægge vores tur. også forlade os nøglerne inde i bilen med det og lukket. Hvad kan vi gøre? Biludlejningsfirmaet Sixt har udarbejdet en vejledning om, hvordan man handle for at undgå disse situationer, og hvis de opstår, vide, hvordan til at handle.

Først og fremmest skal det bemærkes, at betydningen af ​​at have to kopier af nøglerne bil. Vi er for dovne til at bakke, men at have denne kop bestille bilnøglen giver ro. I tilfælde af at en af ​​de sæt nøgler er tabt, kan vi løse problemet langt tidligere og billigere. Selvfølgelig, hvis du er på farten, så husk at tage en kopi med dig. Alt hvad du ville have det derhjemme 300 km væk.

Hvordan til at handle i tilfælde af at miste bilnøglerne

Hvis du ikke har en kopi af nøglerne, eller hvis du har det, men ikke rigtig bar dig, når du har brug gjort, det er de skridt til at forsøge at løse problemet.

- Ring til leje selskab. Hvis du lejet en leje bil, løsningen på tabet af nøglerne er nemt. Du har kun én kopi af nøglerne, men leje en bil selskab har en anden kopi, og vil være ansvarlig for at løse problemet.

I denne henseende Sixt Virksomheden har en tjeneste "road beskyttelse" at 5,95 euro opdatering indeholder:

- Nøgle tab: Sixt løser problemet friløb bruge nøglen reservedele, transport eller forsendelse af nævnte nøgle, drift bugsering og bil udskiftning.

- Glemmer nøglen inde i bilen: Sixt påtager omkostningerne ved at åbne bilen af ​​fabrikanten af ​​køretøjet eller af en af ​​dens partnere, drift bugsering og bil udskiftning.

- Ring til forsikringsselskabet. Det afhænger af forsikringspolicen du har lejet. Nogle politikker dækker eftersøgning og presserende afsendelse af den anden kopi af bilnøgler.

-Ring til kundeservice din bilmærke. Nogle tjenester kunde bilmærker tilbyde afhentning service fra den anden nøgle, lave en kopi og leveres med minimale omkostninger.

Hvis du har mistet de to sæt bilnøgler

- Ring til bilmærke. Mark er ansvarlig for at give os de nødvendige oplysninger for at løse problemet. Vi skal bevise ejerskabet af køretøjet giver vores ID og dokumentation af bilen. Prisen varierer afhængig af mærke, type køretøj og om vi beholde nøglekode (leveret af bilen) eller ej. Det kan koste mellem 30 og 300 euro.

- Ring til forsikringsselskabet. Nogle forsikringer tilbyder lånebil mens vi lavet en kopi af bilnøgler.

Hvis du lukker bilen med nøglerne inde

Hvis du låser din bil, og du forlod tasterne inde, har du et problem, selvfølgelig. I denne situation, det bedste er ringe til forsikringsselskabet at undgå at pådrage yderligere udgifter. Der er forskellige tricks for at låse bilen, men de fleste af dem kan resultere i skader på køretøjet. I den forstand, at biludlejningsfirmaet Sixt anbefaler undgå at åbne bilen på vores egen fordi denne form for hurtige løsninger ofte ikke løser problemet, tværtimod, de skaber andre. Hertil kommer, at mulige skader, der kan opstå i bilen er ofte dyre og normalt ikke er dækket af forsikringen.

Du kan også være interesseret

Wistiki hjælper dig med at finde dine bilnøgler

G-tag, din bil locator ... og nøgler