Den bedste måde til hurtigt at sælge din brugte bil

Den bedste måde til hurtigt at sælge din brugte bil

Jeg har tænkt mig at sælge min bil! Men hvad nu? Begynd spørgsmålene, den tvivl, de endeløse internetsøgninger ... Hvor kan jeg sælge? Hvor meget kan jeg bede om det? Hvad jeg har at gøre? Salg af en bil er ikke en let opgave, er det oftere en spørgsmål om tid og tålmodighed.

Det første trin er vælge, hvem vil du sælge. Her har du flere muligheder. Prøv at sælge det til en bestemt udvej til en forhandler eller uddelegere hele processen i hænderne på professionelle. Hvis du vælger en bestemt, du nødt til at overveje nogle ting. En, og måske vigtigst af alt vil den lov tvinge dig som en sælger til svare for skjulte fejl underkaste køretøjet for de første seks måneder. Desuden vil sælge en bestemt kræver en masse arbejde, så længe du bliver nødt til at forberede annonce, ud over at teste markedet for vælge den pris, der passer bedst til virkelighed. Pris, selvfølgelig, at det meste af tiden ikke vil falde sammen med ønskerne fra køberen.

Du kan også sælge din bil ty til en forhandler. Du sparer skridt som at placere annoncen, besvare opkald eller lave aftaler interessenter til salg. Også de tilbyder Ekstra tjenester såsom vurdering og efterfølgende trin. dog prisen at de tilbyder næsten altid Det vil være lavere og du skal sikre, at det er en gratis service.

Men hvis du ønsker eller behov er Sælg din bil hurtigt, den bedste løsning er gå til eksperterne som compramostucoche.es. Og det er her, online-portaler prissætning i aktion. Dette er et gratis værktøj, der sikrer, at du sælger din bil til den rigtige pris i markedet, takket være standardiserede tabeller prissætning. På få minutter, du modtager et tilbud til din bil. Hvis du er interesseret, anmode om en aftale med en af ​​hans specialister til at undersøge din bil, ved afslutningen af ​​hvilken de tilbyder en ny fast tilbud til køb af din bil. Du kan acceptere det eller afvise det, i hvilket tilfælde, jeg købe med det samme og i et par dage, du modtager din bankoverførsel med det endelige beløb.

Sætter pris på din bil

Før du pris dit køretøj

Inden vi går til udnævnelsen med taksator, der er mange ting, der er i din hånd at øge sin værdi. Hvis er ulastelig, når jeg præsenterer taksator, vil du have en masse kvæg. Hvordan er dokumentation -ficha teknik, bogføring og tillader cirkulation-fortælle meget af resten af ​​bilen. Sørg også for at have det andet sæt nøgler og kontrollere status for dæk glaskugler, sikkerhedsseler og børster, blandt andre. Tilstanden af ​​interiøret er også en god termometer ved vurderingen af ​​en bil. Og for at optimere bare brug for en støvsuger, glasrens, et specifikt produkt til plast og polstring, plus en god portion tid og tålmodighed. Endelig gøre en god tuning krop, kontrol, der er fri for ridser, buler eller korrosion, og motor.