12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel12 en usædvanlige tips til sikker kørsel12 en usædvanlige tips til sikker kørsel12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

1. - For mange, kørsel er en forpligtelse; for vi har stadig en masse fans i venerne ikke forbliver en udfordrende øjeblik af hver dag. Men lad os starte lige fra det grundlæggende: komme bag rattet kræver absolut alt om dig, og ikke kun for sig selv, men først og fremmest fordi alle drivere, cyklister eller fodgængere var under hvordan du tager dette drev, din visdom, dygtighed bag rattet og respekt for andre. Ingen regler er nødt til at tale om, fordi jeg forstår, at din pligt-ved-at og vide at respektere dem i perspektiv, men jeg ønsker at starte med et simpelt spørgsmål: Vil du gerne køre i dag? Hvis svaret er nej, du tager en af ​​de vigtigste risikofaktorer på bilen. Jeg ved, du ikke vil give rattet, eller blive hjemme, eller ændre bilen med offentlig transport den dag, så jeg beder dig bare disse øjeblikke "føler lav" du er mere vågen end nogensinde.

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

2. Vi er allerede i gang med den tilsvarende aktiveret håndfri, radioindstillinger, og browser-skærme Jeg ser, og jeg kender spillet meget ofte: du ved, det tager, og heldigvis Pegasus jagter dig for min sikkerhed - , spejle ... Har vi siger spejle? Ja, fortæl mig hvor mange gange i minuttet og se ... Jeg vil give en grad af køresikkerheden. Ingen kidding. Hvis du alarm spørgsmålet er, at du har masser af plads til at optimere din sikkerhed boble, fordi det, jeg har tænkt mig at prøve, er, at man kører under en kontrolleret omkreds på alle tidspunkter. Jeg ønsker ikke at se dig i bevægelse hals og hoved sindssygt udkig efter de tre spejle. Optællingen skal justeres, således at en svag øjenbevægelser tillade et perspektiv på alt hvad der sker bag hovedet ... hvert sekund. Hvis det ikke længere er en vane, praksis og tvinge dig selv, indtil det bliver et instinkt mere.

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

3. Har du et punkt? Nu ved du, at du altid bære dine sider og ryg. Og det er lige så vigtigt som at se fremad, for i det usandsynlige tilfælde af at skulle finde smuthul kan gøre højre eller venstre og sørg for, at der lane ingen kommer, eller endda at bremse hårdt i en lige linje, vel vidende at vi ikke løber risici nå. Men vi fortsætter med spejle.

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

4. Hvis du kender forlade din blindvinkelspejle, Hvorfor rider i den blinde vinkel af andre? Jeg ser og sager i motorvejen, hvor de fleste nu cirkulere konstant og stabil hastighed af biler, der kører næsten parallelt. Vis dig selv, er det tid at fremme eller forsinket blot et par meter hvor du ved med sikkerhed, at den driver, du bære næste du kan styres af dit spejl. I byen er det vigtigere, men sværere at gennemføre, fordi afstandene mellem bilerne er reduceret til et minimum, så, nu spiller pull nakke og ryg til ændre synsvinklen spejle til at holde under kontrol disse døde pletter.

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

5. Jeg fortsætter med spejle. Jeg gentager: det er afgørende. Du går din vej til at blive endnu mere sikker på, hvad du allerede er en chauffør, og du vil vide holde sikkerhedsafstand fra køretøjet foran dig bære. Hvad med ryggen? Jeg ved, du vil tage ting synes ekstreme, men når vi taler om sikkerhed, enhver for forsigtig. Analyser, hvilken slags bil er bag dig, men især hvis du kører for tæt på dig. Undgå reprimander simpelthen Hævde din sunde fornuft. Hvis han ikke bor du trygt heller dig også flygter fra ham, Det er tid til at se "en anden bil": Giv flere meter, eller blot være bestået og står bag den sikker afstand for dig er dig, der har alt under kontrol.

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

6. skal du vide fortolke adfærd. For hvordan man kan føre andre kan gætte, hvis sikker og korrekt driver til at tage ud eller ej. Jeg insisterer, Dette er ikke at bringe spændingen til ekstremer, men gå kontinuerligt at analysere trafik og ved, hvordan man skal fortolke det i perspektiv. Hvis du går glip af det ene øje ud over kølerhjelmen, vil du finde, hvor meget information du har til din rådighed, hvad enten asfalt, opspores eller er andre bilister. Og logik og sund fornuft fungerer normalt. Forestil dig selv i byen, for eksempel en parkeret bil med chauffør indeni: det har alle de skraldespande åbne døren til at forlade lige når du går igennem. Vi må forsøge at analysere alt omkring dig, flytte eller ikke.

12 + 1 usædvanlige tips til sikker kørsel

7. firesporet rødt lys i en storby. Cyklerne vil besætte ja eller ja forreste række, selvom nogle gange ikke se-og er som regel, mere adræt end bilen, når de forlader fra stilstand. prøve ikke ændre din vognbane umiddelbart efter lyset skifter til grønt, fordi der er store chancer for, at du har vundet en motorcykel meter i de første øjeblikke af acceleration. Og dette ikke fører til et andet væsentligt råd om sikkerhed skal gennemføre på alle tidspunkter, i byen eller motorvej.

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

8. Foregribelse. Jo længere man ser, jo bedre. Det vil give dig mulighed for at få et bedre perspektiv af trafik og smuthuller, men også vil give dig mulighed for at køre meget mere flydende. Hvis du undgår hård acceleration og bremsning ikke kun spare brændstof og vil rejse mere behagelig, vil også forhindre andre bilister kan gøre, og ikke genereret falske alarmer situationer bare stoppe med at gøre hundreder og atter hundreder af biler.

9.- Læs vejen. Der er også mange oplysninger på asfalten. Pletter, misfarvning, om der overskydende vand når det regner. Hvis der er rigelige spor af bremsning i samme område er det som regel et hot spot .... Måske ikke i dag, men hvis du bruger hver dag ved, at vi skal udvise ekstrem forsigtighed, når du nærmer. Vigtige datoer ved, at der er risiko for frost om natten eller tidligt om morgenen, men heldigvis sikker du ved at tilpasse hastigheden til vejforholdene -Nej en formel, kan jeg ikke sige, det er bedst at gå så langsomt som muligt, men i tvivlstilfælde, jeg tror, ​​det er den bedste remedy-. En af de ting, du kan undgå disse første timer af lys er skyggen kastet af søgelænder på asfalten da der i tilfælde af is det vil smelte langsommere.

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

10.- regn . Er din pligt til at have bilen i perfekt stand vinduesvisker, hjul, osv .. En ordentlig indstillinger forhindre klimaanlæg kondens på glasset og vil give et godt udsyn. Nu er det kombinere alle de ovenstående tips -anticipación, kontrol spejle osv, tilføje glathed hjulet, tilpasse hastigheden til vejforhold og udvide marginer sikkerhed. Undgå cirkulære hvide striber afgrænser vejen, langt mindre stop på dem-i det XXI århundrede er der stadig mange biler uden ABS eller ESP i vores veje-. Mest frygtede i vand, akvaplaning: Opstår eller ikke er direkte relateret til den hastighed, vægt og tilstand af hjulene. Hvis du kan fange det tidligt, har du din højre fod på løsningen langsommere. Hvis en uforudset, jeg tror, ​​den bedste opskrift er blødhed, glathed, blødhed. Prøv at holde rattet lige eller position, hvor du har indtastet, ikke røre bremsen, ikke brat give slip heller skynde speederen slagtilfælde.

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

11.- sne. En anden situation at gå til raja gennemføre alle de tips ovenfor bord. Hvis hvor du bor, og flytter som regel har den mindste mulighed, du opveje den snedæk eller tænker over det, tage skridtet. Hvis du er en person, der vil "at se" flere weekender om året, fordi du står på ski eller lignende bjerg terræn har meget Kvæg, fordi du vil have en vis erfaring. Vid, at kæder skal sættes før ikke at bevæge sig fremad Der er mange, der gør, og alt, hvad de gør, er at blokere for blødhed Paso til at vende, accelerere og bremse er afgørende, eller i videst muligt omfang er bedre cirkulere den længste march, der holder bilen. En fodaftryk allerede gjort, er at foretrække frem for ikke betræde sne tur, men der er altid undtagelser-, der giver det oplevelsen, men der er fast regel Og selvfølgelig her det er vigtigere end nogensinde placeret mellem biler og chauffører så sikker som du er, og hvor godt du har disse betingelser er nemt afdække, hvem der er hvem. Sikker på at du vil finde øjeblikke Retention efterlader mindst nok plads til bilen foran dig til at forlade banen uden manøvre. Oh!, Var nervøs, fordi ikke alle er lige forberedt, og så vidt muligt hjælpe dem i nød.

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

12.- Er der et alternativ? Jeg fortæller mit eksempel. Jeg kan komme til mit hus for to lokaliteter. Én, der afviger ved en smal to-vejs vej omkring 4 km og flere blinde hjørner; en anden, for 5 km boulevard med to spor i hver retning med temmelig bred kløft mellem to-vejs og 7 rundkørsler fra start til slut: Hvad er den sikreste måde? Jeg tror, ​​der er ingen farve. Dette falder også inden for de variabler, der kunne styre en sikker driver, selv om jeg ved, at nogle gange er der ingen muligheder, eller nogen, omkostninger penge, såsom en betalingsvej.

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel

13. Og endelig, de er i dine hænder hjælpe resten så meget som muligt. Ethvert bidrag, uanset hvor lille, kunne forhindre en ulykke fra andre biler eller endda du i øjeblikket ser.

12 en usædvanlige tips til sikker kørsel