Biler og campingvogne: Top 5 tips til rejseforsikring

Biler og campingvogne: Top 5 tips til rejseforsikring

Selv campingvognen er en mulighed for en sæson, er det nu i sommer, når vi planlægger at gøre en længere tur og nyde de dage i fortjente resten. Campingvognen er en klassiker, der nu er mere på mode end nogensinde, og mange bilister vælger det som første valg at gøre dine ture til bevægelsesfrihed tilbudt, står de begrænsninger af en konventionel tur. Virksomheden har specialiseret sig i mobile løsninger, Arval, BNP Paribas, der tilhører gruppen, tilbyder disse taster til at nyde ferien med vores campingvogn rådgivning.

1- Vægten af ​​campingvognen gør sagen

At køre en trailer ikke altid tjene os kørekort type B, fordi med denne tilladelse kan vi kun køre med anhængere med en Undervægtige 750 kg. Hvis summen af ​​vægte mellem bilen og campingvognen selv er mindre end 4.250 kg, der er behov for kortet B96. Hvis mellem bil og campingvogn i alt mellem 4.250 kg og 7.000 kg, er B + E kørekort påkrævet. Og hvis vægten af ​​bilen og campingvognen overstiger 7.000 kg, den nødvendige licens er C + E lastbil. Hertil kommer, at traileren brug for sin tilsvarende forsikring. Hvis vægten er mindre end 750 kg er ikke nødvendig, da jeg er beskyttet af køretøjet forsikring, men er tungere, vil nødvendiggøre ansættelse passende forsikring.

2 Er det så det passer til bilen for at tage campingvognen?

Vi er nødt til at tjekke og sørg for, før man går i gang på turen, vores bil er egnet til at bære campingvognen. Ikke alle biler kan gøre, så du er nødt til at bekræfte de tekniske specifikationer for køretøjet, og de kan modstå vægten tilbage, for ellers kan køretøjet lide alvorlig skade. Normalt skal den anhængervægt ikke overstige halvdelen af ​​vægten af ​​selve bilen.

3- Opretholdelse optimal campingvogn

Før du kommer i gang med vores campingvogn, må vi foretage en række kontroller for at sikre, at alt er i orden. Den første ting at gøre, er at kontrollere tryk for alle hjul. Det er også meget vigtigt at nivellere gode vægte mellem to køretøjer, bil og campingvogn. Det anbefales ikke at overbelaste stammen bilen bagud ikke mister højde. Også i traileren skal forsøge at tyngdepunktet ligger lige foran hjulene så lave som muligt, for hvis centrum er for tidligt kan ikke rotere.

4- Hastigheden ændres, hvis vi holder en campingvogn

Når du tager motorvejen, huske på, at det juridisk hastighed at cirkulere, når du kan tage en campingvogn er anderledes end hvis der kun cirkulere med bilen. på motorveje, hastighedsbegrænsningen for et køretøj med en anhænger på under 750 kg er 90 km / t. Hvis vejer mere end 750 kg, er grænsen 80 km / t. I konventionelle veje alle bør føre til maksimalt 80 km / t, mens de andre veje uden byen, grænsen er 70 km / t. I byen Det skal tilpasse sig en tophastighed på 50 km / t eller 30 km / t, som er etableret. Endelig, hvis rundsendt veje vores campingvogn ikke vi tilbringer omkring 25 km / t.

5- forsigtighed ved kørsel med campingvogn

På vejen, når vi rejser i bil med campingvogn, skal vi altid huske på, at det sikkerhedsafstand Du bør stige fra køretøjet, for i tilfælde af at skulle foretage et nødstop er brug for mere plads til rådighed. Når overhaling, er du nødt til at have flere meter, og nu bilen er længere og manøvren vil være længere.

Særlig omhu på tidspunktet for skråning. For at uploade, det er bedre at bruge korte bilmotor ikke falder sving og marcher lider overdrevent. På nedkørslen, altid stille og lidt deprimeret bremse.

og ved parkering, huske, at fri camping er ikke tilladt, så du bliver nødt til at finde en campingplads eller specifikt godkendt til natten områder.

Du kan også være interesseret i:

Kend den nationale lovgivning om campingvogne og autocampere

De dyreste autocampere og dyr i den berømte