Hvad hvis jeg har en ulykke drukket?

Hvad hvis jeg har en ulykke drukket?

Jeg plejer ikke at drikke alkohol, og når jeg gør, kan jeg ikke tænke køre bilen. Jeg har klart, hvad der ville ske, hvis jeg holder op, så gør mig en check og jeg positiv. Imidlertid har jeg altid haft spørgsmålet om, hvad der ville ske, hvis man i stedet for en rutinemæssig kontrol på vejen havde en ulykke og politiet eller den borgerlige Guard gøre mig en alkometer-test: vil utvivlsomt skylden ulykken,? ville være en skærpende bør være ansvarlig? Hvad økonomiske og personlige konsekvenser ville lide?

Kørsel have indtaget alkohol betragtes som en forbrydelse, uanset om ikke at have en ulykke. Hvis desværre opstår og forårsager kun materielle skader, skylden for ulykken vil, næsten hundrede procent af tilfældene, den person, der var beruset. Dette gælder også, når den anden bilist var skyld ¾por eksempel, hvis han havde sprunget en semáforo¾ fordi opførslen af ​​beruset chauffør er mere alvorlig og absorberer den modsatte ¾siguiendo med et godt eksempel, kan betragtes som alkoholindtagelse forhindrede beodo gøre alt for at undvige den anden coche¾.

Hvis desværre den ulykke, hvor en chauffør, der har indtaget alkohol havde resulteret i dødsfald eller skade på anden / s personen er involveret, tingene bliver værre. Sagen om Jose Ortega Cano har forårsaget floder af blæk og hav af ord i medierne. Den torero ikke kun lidt en trafikulykke har angiveligt beruset, men også i den fatale hændelse dræbte én person. Europæiske bilister Associates (AEA) hjælper os med at optrævle de konsekvenser, der kan have for chauffører forbrugende alkohol og få bag rattet.

Når et trafikuheld ikke altid kan fastslå, hvor begivenhederne har fundet sted, og som har været årsag opstår. Det er derfor vigtigt at gennemføre en egentlig undersøgelse og rekonstruktion af hændelsen, med henblik på at indsamle beviser, der kan bringe i en modstridende proces til at bekræfte dem eller fordreje dem. Hvis en person dør ulykken, kan tre ting ske: at ingen undersøgelse eller er dømt enhver, der er behandlet som forseelse forsøg og der er en minimumsstraf eller behandles som kriminalitet og dømt til en bøde mellem et og fire års fængsel, at fratagelse af retten til at køre mellem en og seks år og konfiskation af køretøjet. Desuden er der i de mest alvorlige tilfælde af kamikaze drivere, Fængslet er to til fem år, Der er en fin og fratagelse af licens seks til ti år er etableret.

I tilfælde af at yderligere alkohol detekteres i driveren ¾porque er akkrediteret indflydelse eller ved at foretage en objektiv test viser sig overlegen i forhold til 0,60 mg / l i aire¾ sats fire konsekvenser forekomme: nødvendigvis er du nødt til at beskæftige sig med som en forbrydelse, med indgreb fra anklageren; den minimumsstraf skal være fængsel i to og et halvt år stedet for et år og en dag ¾lo betyder effektiv ibrugtagning prisión¾, treårige afsavn tilladelse, op til fornyet overvejelse kortet og beslaglæggelse af køretøjet; krav fra forsikringsselskaberne betalt til skadelidte i den sidste ende bliver nødt til at tage den spritbilist og ejer af køretøjet subsidiært; og få en straffeattest.

Kørsel med en alkohol, der er større end 0,25 mg / l og op til 0,50 mg / l udåndingsluft.500 euro + fire point.
Kørsel med en højere alkohol til 0,51 mg / l og op til 0,60 mg / l udåndingsluft.500 euro + seks point.
Kørsel med en alkohol end 0,60 mg / l udåndingsluft. Kørsel med lavere priser, hvis det konstateres, at cirkulerer under indflydelse af alkohol.Fængsling for tre til seks måneder eller en bøde på 144.000 euro eller 360 arbejdspladser til gavn for samfundet fra 31 til 90 dage. Tilbagetrækning af licensen et år og en dag fire år.
Nægte at udføre ånde tests eller narkotika.Fængsel i seks måneder til et år. Tilbagetrækning af licensen op til fire år.
StorbritannienFængsel 18 måneder til 14 år, justerbar på grundlag alkohol og graden af ​​uforsvarlig (seks sektioner af det). Skærpende, såsom at køre uden kørekort, men også Formildende, som skader, som årsagen til selve ulykken.
TysklandFængsling op til fem år eller bøde på op til 365 dage. Tilbagekaldelse af licensen.
FrankrigFængsling op til syv år og op til 100.000 euro fint. Tilbagekaldelse af licensen.
PortugalFængsling op til fem år.
ItalienFængsling af et til fem år.

Reformen af ​​straffeloven af ​​2007 hærdet straffen for spritbilister, der provokerer trafikulykker med døden til følge, at de tvungne dommere bliver pålægge en minimum fængselsstraf på to år og seks måneder afsavn af kørekort og beslaglæggelse af køretøjet. Med hensyn til en mulig nedsættelse af straffen ved at anvende den formildende skyldig i at have fortsatte med at reparere de skader ¾en tilfælde af død, skadesløsholdende den familiares¾, placeringen af ​​domstolene er stærk, når betragtet uacceptabel.

- Ingen forsikringsdækning