Forpligtelser vej cyklist

Forpligtelser vej cyklist

den Ny Trafik Law omfatter en række ændringer og nye regler for transit af cykler i både by og motorvej kørsel. Alt dette vil komme i kraft i slutningen af ​​2013 eller begyndelsen af ​​2014.

Højdepunkter i den nye lov om trafik

1 - ved, hvor skal cirkulere på alle tidspunkter:

Når der cykelsti Vi skal bruge det uden tvivl, men i mangel heraf skal vi have nogle begreber i tankerne. I gadenettet Det skal være Cirkulære knyttet til højre for indkørslen alt hvad du kan, således at hverken truede eller hindre blive udviklet. i mellem byer områder regulerer den samme regel, men når der berm skal bruge. Til cykling af en motortrafikvej Det vil være nødvendigt har mere end 14 år og kørsel på den hårde skulder. Nogle af disse sektioner forbyde cyklister, der kører på dem, hvilket er fint på 200 euro i tilfælde af overtrædelse af denne regel. Skal finde ved en gangbro, vi er nødt til at stå af cyklen, hvis det ikke er muligt at holde en sikker afstand på mindst en meter.

2 - Obligatoriske belysning:

Når en cykel cirkulere planmæssigt nat, ved solnedgang og solopgang, og når invaderende og mellem byer veje i svagt lys eller i tunneller Det vil være nødvendigt træffe passende belysning. Dette er en hvidt lys position på forsiden og en rød farve på bagsiden ledsaget af en katadioptrisk samme farve -aldrig trekantet form. Det vil også være nødvendigt anvendelse af en reflekterende vest. Hensigten er synliggøre både cyklisten og hans cykel 150 meter væk. noncompliance indebærer 80 euro sanktioner -For mangel på lys- og 200 euro reflectante - ikke bære vest.

3 - Skroget:

Det vil være obligatorisk at bære en godkendt hjelm ved kørsel af intercity veje. børn under syv år eller derunder passagerer i et sæde, de bliver nødt til at bære i hvert fald. den eneste undtagelse at bringe denne sikkerhed vil i områder stigende orden ramper, når varmen er ekstrem eller medicinsk akkreditering fritage rytteren et sådant ansvar. Bøder for denne overtrædelse kan straffes med 200 euro.

4 - Hvor mange kan hoppe på en cykel?

cykel kun det giver cyklisten selv gå uploadet, men det Det er tilladt at bære en passager på et barn under syv år, så længe den ansvarlige for cyklen er gammel.

5 - ikke mobil eller hovedtelefoner:

Brugen af ​​disse indretninger straffes med 200 euro fint.

6 - Mark manøvrer

Rytteren er forpligtet til at varsel deres bevægelser på vejen. Hvis du vil drej til højre bør udvide den højre arm med håndfladen nedad, mens at dreje til venstre bliver nødt til at folde den højre arm. Du kan også bruge den venstre arm og, så vidt muligt, blive underrettet om hård opbremsning vinke armen op og ned bevægelser.

7 - kan drives parallelt:

Så længe ikke hindre andre køretøjer.

8 - Hastighedsbegrænsning:

Cyklister bør respekt hastighedsgrænser for hvert spor, aldrig overstiger 45 km / t, grænse for cykler hastighed.

9 - Nul alkohol cykel:

Som i bilen, gå på cyklen overvinde 0,25 mg / l alkohol i udåndingsluften og 0,5 g / l alkohol blod Ligesom i bilen midler bøder på op til 500 EUR. Cirkulære under indflydelse af psykotrope stoffer også er en alvorlig forseelse.

10 - Cyklister vil ikke miste point kørekort:

Denne regel ender med tabet af point for cyklister -meget kontroversielle indtil nu. Dette skyldes, at køre på cykel kræver ikke nogen særlig licens, så du kan ikke anvende sådanne sanktioner.