Vasker sværeste: hvordan at fjerne harpiks, tjære og myg

Hvordan til at fjerne pletter i bilen harpiks, tjære og mygHvordan til at fjerne pletter i bilen harpiks, tjære og mygHvordan til at fjerne pletter i bilen harpiks, tjære og mygHvordan til at fjerne pletter i bilen harpiks, tjære og myg

sikker på pletter du taler i dag den har lidt (eller rettere, har din bil lidt) hundrede gange. Og sikkert du har også bredside høj grad fjerne resterne, selv at efterlade mærker på kroppen. Hvem har ikke parkeret under træet og ved ankomsten blev det konstateret, hætte og tag dråber harpiks? eller,der ikke har cirkuleret af en nyligt brolagt område og han ses som undervognen endte med rester af tjære? Og langt hyppigere endnu,der ikke har rejst i sommeren Ferie på bestemmelsesstedet har set hele fronten af ​​bilen var fuld af myg det koster en masse derefter fjerne?

den harpiks, tjære og i mindre grad, myg, er nogle af de store fjender male biler. Hvis ikke fjernet i tide, kan de forlade vores køretøj irreversible pletter, det koster meget at fjerne længere det går. For at gøre dette, på markedet nogle specifikke teknikker og enkle og meget effektive produkter. Du næppe få, for eksempel fjerne harpiksen kun vand ... og ikke nogensinde gøre det med negle: Skrabning kan beskadige lakken. derefter vi tilbyder vores råd:

Sådan fjernes harpiksen

1-Rengør området, der skal behandles

Med enhver sædvanlige rengøring produkt, rense området, der skal behandles og hvor, efterfølgende kunne anvendt særlige anti harpiks. Gør det med en klud eller moppe mikrofiber.

2-Care Stain

prøve fugte godt først efter de store harpiks pletter, under anvendelse af samme rengøring produkt ovenfor. Således du forlader klar til at anvende det specifikke produkt og straks overfladen.

3- fjerne pletter

Og anvendes i dette trin eget produktEnhver form for tyndere du finde på markedet angivet for voks, fedtstoffer, olier, lim, voks, silikone, harpiks ... Acrysol 1Z, for eksempel, er et af de produkter, du kan finde. sætte den på ren klud og derefter dråbevis harpiks. Du kan også anvende dette produkt på hver plet og rengør det straks med kluden.

Bil harpiks4-kontrol område

Efter påføring af specifikke produkt i hver plet, opløsningsmiddel efterlades for at virke i ca. 2 minutter. Således pletten af ​​harpiks bliver bløde og går på pension og nemt.

5-Clean-området

Efter rengøring pletter harpiks er lavariske ramte områder med sæbe og vand eller nogen form for rengøring produkt og også anvendt til at vaske hele bilen. Resultatet bør være allerede perfekt. Hvis der efter denne maling pletter tilbage, ville det være poleret og for at gøre dette område.

Sådan fjerner tjære

1-Scan sted

Den analyserer først, hvordan at rengøre og bejdse sørge for, at tjære er fremherskende. Denne gang, men du kan også bruge et opløsningsmiddel som angivet ovenfor (Acrysol sikrer også fjerne spor af tjære), har vist sig at os vi mere effektivt at anvende en form for gel billigt, for kun 2 euro, finde store flader flyttefirma pletter olie, fedt eller tjære. Super Gel er et af de mærker det sælger. Anvende denne gel i stykker køkkenrulle, fordi kluden bliver snavset meget hurtigt.

2-Pase gel

Nu anvendes og gelen pletter. Da produktet passerer gå se hvordan pletterne forsvinder. Gør det med en vis kraft, og bruger hele beløbet af papirhåndklæder efter behov.

3-Brug Shampoo

Efter rengøring pletten, altid forbliver et andet produkt. Benyt lejligheden til at vaske området med skummende shampoo bil. Brug en spand vand, shampoo og nu selv en mikrofiber klud. Og rengøre hele området.

4-Lava bil

Og så undlader at vaske bilen i fuld. Før, ja, se om skjoldet områder stadig eksisterer og anvendes igen, før gelen eller opløsningsmidlet. Lave hånd vask med vand ved lavt tryk.

Sådan fjerner myg

Mosquitos i bilen1-Clean med vand

Rengør fronten og forruden med vand først for fugte. Derefter tager en produkt egnet til rengøring insekter eller myg, finder du store butikker eller specialbutikker. Bug Squash er en af ​​dem. Mest vil fortynde i vand (3: 1, tre dele vand til én produkt). Placer opnåede formel inden en spray.

2-Start sprøjtning

Ved hjælp af spray, at dette specifikke produkt tilføres over området renses. Gør det helt uden at glemme de gitre og luftindtag samt forruden, hvis det er snavset.

3-Lad det kan træde i kraft

Efter påføres med spray, lov til at virke i et par minutter produktets. Men ikke for længe, ​​så de ikke "spise" malingen.

4-Wash det

placeret i vand og shampoo en spand bil. Nu bruger en handske fåreskind til at fjerne myg, iblødsætning i spanden kontinuerligt.

5-Clean overflade

Tilbringe handsken over hele overfladen med myg. Efter virkende, vil produktet blive dæmpet og handlet mod insekter, er og meget lettere at fjerne. Så ved hjælp af en slange (fortrinsvis med god tryk) for at fjerne alle spor af skum til stede i kroppen. Resultatet bør være perfekt.

Du kan også være interesseret i:

Sådan fjerner myg? andre tips

Tandpasta for at fjerne ridser

Hjem tricks til at rengøre bilen