Så en trafik billet bruges: 5 nøgler

Så en trafik billet bruges: 5 nøgler

Spørg betaling er karamel, som vi har bedraget så vidt bøder er berørt. Chauffører, spare indsatsen også kan være steril, foretrækker at betale halvdelen af ​​beløbet. men som chauffør skal du aldrig glemme, at du har rettigheder lignende opgaver. Og hvis den tidligere krænkes i en straf bør ikke være bange for at ty.

måske manglende information i denne sag, og derfor uvidenhed, de tager dig til at vælge den vej, a priori, lettere. For at vi er os: her forlader vi flere nøgler til at appellere en trafik billet og har stor chance for at vinde appellen.

1. Vi er alle uskyldige indtil andet er bevist

Den første ting du skal huske på er, at det faktum, en fin angiver, at du har begået en lovovertrædelse ikke gøre dig skyldig. Den spanske forfatning indeholder i artikel 24, Ret til uskyldsformodningen af alle borgere og det omfatter drivere. Det betyder, at hvis en bøde er uretfærdig eller ikke noget i overtrædelsesproceduren, du er i fuld ret til at klage.

Husk, selv om myndighederne, som fastsat ved lov, formodes at være korrekte, uskyldsformodningen er den ene, der beskytter borgeren og i intet tilfælde er den første over den anden.

2. Nøglen til en ressource: test

Ikke kun administrationer og organer kan dokumentere en klage -ratifikation af midlet, vidnesbyrd samme, bevis for et velfungerende af de mekanismer, der anvendes eller fotografisk bevis er de mest habituales- men du som chauffør, kan du gøre din.

Manglende synlighed et signal, fejlplacering eller mangel deraf på det sted, hvor de kan straffes test. Derudover et foto fra administrationen, der har straffet du er ikke altid en mulig test. Eksempel på dette findes i tilfælde af trafiklys 'multones' i byen Rivas Vaciamadrid.

Også, enhver fejl i vidnesbyrdet om den agent eller som ikke kan bevise den korrekte drift af en radar Det betyder, at dommeren giver dig ret til sanktioneret.

3. Hvordan kan jeg indgive en klage?

Chauffører kan finde ud af, om vi har idømt en bøde på mange måder: enten ved en meddelelse på stedet eller senere i bopæl eller hvis vi ser offentliggjort i BOE via den elektroniske hovedkvarter for DGT (DEV). Når vi er klar over sanktionen, loven siger, at du har 20 dage til at præsentere kravene du finder passende.

Et indgivet påstandene, administrationen meddeler os, eller at Vi introducerer en ressource, for det vi har 15 dage, eller at de ikke er nok, så vi bliver nødt til at betale bøden.

4. Vær halv eller forsvare mine rettigheder?

Det er meget vigtigt, at du mener, at, hvis du præsenterer argumenter, er din ret til omgående betaling annulleret. Blandt andet fordi at byde dig velkommen til at reducere 50 procent, skal du betale bøden inden for 20 dage. Her er diatribe, ¿give afkald off for at forsvare mine interesser eller ej?

Fra Pyramid Consulting minde os om, at Det er meget vigtigt, at vi værdsætter den modtagne før lanceringen hans øjne klage lukket for tidlig betaling: Du er nødt til at læse grundigt bøden. Hvis vi ikke kan vi opdage, i sidste ende, var der en fejl i det, det var ikke mig, der kørte bilen, som selv havde sat parkeringsbillet reguleres eller at jeg ikke var på det tidspunkt på dette sted af overtrædelse.

5. Hvad juridisk?

Beslut dig for at bringe for retten en bøde på trafik er noget, som båden snart, vi normalt kasseres. Det er rigtigt, vælge domstolene vil det kun være nyttigt, når vi taler om bøder på højt niveau og involverer subtraktion af et bemærkelsesværdigt antal licenser point.

Måske på grund af en enorm misinformation om retsafgift, den mest udbredte opfattelse er, at da vi gå til domstolene koster penge, det ikke længere giver mening at vælge denne mulighed. Men virkeligheden er, at individer, som registreret af loven, De er fritaget for retsafgift.

dog som i sig selv vil koste os penge, det er anklageren og advokaten. Det er her vi vurdere, om vi kan betale sig at søge bistand fra de mange foreninger, der findes i Spanien ressource bøder. Det er også sandt, at, afhængig af deres dækning eller hvad du kontrakt, blive advokat udgifter og advokat inkluderet eller ej.

også, som en individuel du er forpligtet til at betale nogle omkostninger, som er en procentdel af mængden af ​​straffen. Disse omkostninger, for ikke dommeren i din favør, vil blive afholdt af administrationen samt de stjålne genstande og bødens størrelse.