Sådan opdaterer dit stereoanlæg

musikafspilleremusikafspilleremusikafspilleremusikafspillere

Hver gang vi trække vores bils liv, fordi så er det økonomien, købe en ny er ikke længere til rådighed for alle. Og, selvfølgelig, der har konsekvenser. På den ene side er bilparken i Spanien bliver ældre tid og så vores biler er mindre sikre. På den anden side, at en del af bilens udstyr bliver forældet under hensyntagen til den hastighed, som køretøjet bevæger sig fremad teknologi anvendt på.

Det er hvad der sker med stereoanlæg. En dag du vågner op og pludselig du opdager, at din bil, hvilket ikke er meget gammel, men allerede har sine år, han har en radio, der kun spiller musik-cd'er og ikke engang i mp3-format. Kort sagt, du skal opgradere dit stereoanlæg. Hvilke muligheder har du?

FM-sendere

Den billigste måde kan du finde i markedet er en FM-sender. Det forbinder direkte til hovedtelefon udgangen på din smartphone eller bærbare mp3 og udsender et signal, der fanger FM-radioen. Gennem radioen dial du kan være valgt sange. Du har dem fra 5,95 euro i Norauto.

FM Modulator

Hvis du vil have noget lidt mere sofistikeret, du har FM-sendere, herunder USB-port og SD-kort. Ligesom den foregående, det virker gennem en radiostation og tilsluttet 12V bilens cigarettænder. Det omfatter også en fjernbetjening. Disse koster 10 euro. Og går et skridt videre, er der Bluetooth, så forbindelsen er meget enklere (29,95 euro).

FM-sender med bluetooth

Men hvis vi skulle vælge én, den mest interessante løsning er støtten til Smartphone, der virker med Bluetooth, til 35,95 euro. Sugekop kommer til at placere både forruden og instrumentbrættet og justerbar drejekrans. Det gode ved denne enhed er, at ikke kun tjener dig til at afspille musik fra din telefon, men fungerer som en håndfri og lader dig oplade telefonens batteri.

Støtte til smartphone

med installationen

Andre enheder, og mere sofistikeret og dyrere, kræver installation i køretøjet. De integrerer en enhed, der kaldes DOC, som er installeret i bilen stereo og funktioner som de andre systemer, men i stedet for bliver gjort via FM gennem radioantenne. De spænder fra 185 euro den enkleste, der kommer med USB-port. Men der er også op til 600 euro er de enheder, der erstatter kildecomputeren af ​​et team bil helt den samme som den oprindelige. Alle funktioner ikke får i din bil, indarbejder disse enheder: navigation, USB, Aux, DVD.

Enhed, der kræver installation

Mellem den billigste og de dyreste enheder, der kræver installation, finde håndfri kit Parrot MKi9100 (160 euro), som virker ved stemmegenkendelse og musik spiller tilsluttet. Det omfatter SD-kort slot, en aftagelig OLED-skærm og fjernbetjening. Derudover kan du installere kontrol på rattet.

Parrot håndfri

En ny radio

En anden mulighed, du kan også se det ændre dit stereoanlæg. Radioer sælges i dag, ikke længere indarbejde cd, men giver dig mulighed for forbindelser med USB, hjælpeansatte og indarbejde SD card slot. Hertil kommer, at de fungerer også Bluetooth, så chancerne for at spille musik er mange og varierede.

Radio Norauto

Uanset den enhed, du vælger at opgradere dit stereoanlæg, glem ikke, at trafiksikkerhed loven anser alvorligt brud drev manuelt ved hjælp af mobile enheder, browsere eller ethvert andet kommunikationssystem, da de reducerer den nødvendige permanente opmærksomhed på kørslen. Disse overtrædelser kan straffes med en bøde på 200 euro og tabet på 3 point.