8 Særlige værktøjer til den bil, du skal have

8 Særlige værktøjer til den bil, du skal have8 Særlige værktøjer til den bil, du skal have8 Særlige værktøjer til den bil, du skal have8 Særlige værktøjer til den bil, du skal have

En operation som dreje hjulene således at dækkene slides lige eller blot at ændre sommeren ved vinter, nu hvor de første sne ankommer, kan du tage en hel formiddag, hvis vi valgte at bruge værktøjerne i bilen (kat, skruenøgle og reservehjul) eller vi kan foretage det i et par minutter Sikkert ikke mere end en halv time, hvis vi har en hydraulisk donkraft, en borriquetas og en god nøgle (Carraca enten på tværs eller moment) til at løsne / stramme hurtigt og frem for alt lette skruerne.

Men en sådan operation ikke blot vil vi sætte pris på den tid og arbejdskomfort, også vitale sikkerhed. Og er, at den Seriel katte udstyrede biler er primært beregnet nødsituation, i lejlighedsvis brug og i mange tilfælde endda ikke-eksisterende. Derfor ikke underligt, at hans eneste design være vigtigere sin kompakte størrelse, lav vægt og også reduceret pris. Logisk set kvaliteten af ​​værktøj, der anvendes i en workshop, i begge tilfælde stiger til tredobbelt cifre, det er meget højere, men for amatør brug, behøver ikke at investere så meget.

hydraulisk donkrafthydraulisk donkraft

Hydrauliske donkrafte Skate er en fremragende løsning til at løfte sikkert og hurtigt bilen til sin større bæreflade på jorden, og som kan bruges i jord, der ikke er helt almindelig, snavs eller grus, selv om dette ikke er ideel . Det anbefales, at modstå mindst to tons vægt, med et godt udvalg i højden lift, god base, der passer understøtter anden bil og et roterende hjul for at lette placering.

borriquetasborriquetas

De er det ideelle supplement til den hydrauliske donkraft til at holde bilen sikkert, når du har rejst, så du kan arbejde med fuld garanti. To har nok, men med også du kan udføre mange arbejdspladser. dem af lynlås, som foto tilbyde en mere sikker lås, og større muligheder for at sætte op. Som med katte, skal lastkapacitet være mindst to tons.

løb løbsk WrenchSkraldenøgle eller på tværs

Mange af nøglerne til at løsne eller spænde hjulboltene inkluderet med levering af biler oprindelse tillader ikke en god løftestang og nogle ansætte materialer såsom lav kvalitet, som netop afrundede engangsbrug. Derfor er det helt tilrådeligt at købe en skraldenøgle eller på tværs, som ikke kun lad dig stærkere, også de tilbyder bedre ergonomi mens at lette driften hurtigere, især hvis du har udtrækkelige håndtag og skralde.

momentnøglemomentnøgle

I modsætning til hvad nogle mennesker tror, skruer eller møtrikker spændes aldrig indtil du kan ikke mere kraft. Ikke overraskende, hver møtrik har sin drejningsmoment; der er kun et par af kræfter, modstand mod spændeskrue. Jeg forestiller mig stadigt skiftende et hjul har ikke været i stand til eller har koste dig en masse løsner selv skrue det kæmpearbejde kan have enten roto, fordi det ikke sker skal spændes med et moment skraldenøgle stand til at måle kraft i Nm (Newtonmeter), der er endda nogle med et digitalt display tillader mere nemt vælge den optimale. Hvis manualen ikke sætte rækkefølgen af ​​stramning af hver møtrik eller bolt, altid vil vi presse på korset, så stykkerne er godt koblede.

Pera væskeoverførendePera væskeoverførende

De er meget anbefales at trække brændstof fra tanken uden fare for sugende synke et rør. Meget billig og med mange flere ansøgninger, end vi måske tror i første omgang.

Udstødning filtreUdstødning filtre

Det er disse enkle og billige nøgler uden hvilke vi kan forlade en operation halvt, da der altid kan betjenes med håndkraft. Der er ben rem og maleteado stålbånd, ligesom fotografiet, som tilbyder brug lettere.

TændrørsnøgleTændrørsnøgle

Den mest artikulerede er ikke den bedste, selv om det gør det muligt for os at arbejde lettere, når mekanisk tilgængelighed er ikke godt. Det kan erstattes helt med momentnøgle med et bestemt fartøj stik.

luftkompressorluftkompressor

Ikke kun det tjener til at oppuste hjulene, luftpistol normalt-herunder i toolkit luft comprimido- Det er meget nyttigt til rengøring filtre eller hurtigt afstøvning små utilgængelige overflader. Selv om brugen vi vil give lejlighedsvis er bedre at vælge mindst én med en 50 liters tank, et maksimalt tryk på 8 bar og en effekt på 2 hk. Hvis vi skal flytte noget, vil det også blive vurderet at have gode gummihjul, fordi deres vægt er høj.

Værktøjer som ikke er specifikke, men må ikke mislykkes

-magnetisk finger

-tænger

-tænger indre og ydre klip

-knibtang

-stripper

-Skraldenøgle sæt briller

-Unbrakonøgle sæt

-Torx skruenøgle sæt

-Set lige kærv skruetrækkere og Stjerne

-Nylonhammer

-Impact driver (for dem, der modstå skruer ud)