Hvordan kørekort. Steps

Hvordan kørekort. Steps

Gennem hele livet, skal du flere gange for at forny kørekort. Jeg får ikke noget, datoen for gyldighed Det er 10 år, indtil du slår 65 år (Som i denne alder, er hvert 5. år fornyet). Nå, for at forny licensen, du har tre måder at gøre det: Direkte gennem Trafik Tilsvarende går til Førergenkendelse Centers eller via virksomheder der er ansvarlige for at gøre papirarbejdet for dig (gennem specialiserede virksomheder og tjenester, der tilbydes af forsikringsselskaberne). Du kan begynde at behandle alle de dokumenter tre måneder før udløbsdatoen dit kort.

Førergenkendelse Centers

Direkte under indenrigsministeriet og den tilsvarende officiel tilladelse, gjort alle ordninger for dig. På den officielle hjemmeside DGT (DGT), vises en liste over alle de bærende centre i Spanien. I disse centre, er du nødt til at præsentere en personlig identitet dokument (enten ID-kort eller pas), Få en psyko-teknisk undersøgelse at sikre, at du er med alle fysiske og mentale evner til at køre (koster mellem 35-40 euro), får du I billeder pas størrelse (Du kan tage dem, efter de er blevet gjort før eller direkte du gøre dem i midten, hvis du tager tidligere, må disse billeder ikke overstige følgende foranstaltninger 32 x 26 mm) og betale nuværende administrationsgebyr IV.3 eller trafik sats (I 2015 er det € 23,50).

Lavet alle disse procedurer på disse centre anerkendelse, føreren opnår en midlertidigt husly som giver dig mulighed for at køre på det nationale område i tre måneder. Typisk, når centret har sendt alle de former, bekræftelse af betaling af gebyrer, lægeerklæring og andre personlige data til DGT, vil føreren modtage omkring 10 dage efter din licens fornyet derhjemme.

I Provincial Traffic

Med denne metode, føreren kan spare nogle penge for at undgå omkostningerne ved håndtering af medicinske centre og specialiserede anerkendelse-forsikringsselskaber. den føreren kan udfylde alle formaliteter i en morgen at gå direkte til Provincial tilsvarende trafik, ja, Det har tidligere været udført en lægeundersøgelse certificere deres evner til at lede (disse centre levere en kopi til den pågældende person, i tillæg til en sådan lægeerklæring sendes direkte til DGT via e-mail).

Når i hovedet, har føreren til at udfylde den officielle formular (fås i hovedsædet ejer eller download PDF fra hjemmesiden tidligere DGT). Med denne formular, billederne taget, og den lægeerklæring skal vises i det tilsvarende vindue med dine personlige dokumenter (ID-kort eller pas) og betale trafikken (den IV.3 med omkostningerne ved € 23,50). Efter alt, føreren modtager et midlertidigt husly i Spanien, der akkrediterer ham til at køre, mens de afventer modtagelsen af ​​den fornyede licens derhjemme.

Forsikringsselskaber og specialiserede virksomheder

Mange af de køretøjets forsikring og flere specialiserede virksomheder De er ansvarlige for at gøre alt papirarbejdet for dig. På bunden, de tilbyder det samme som centre for medicinsk og Indenrigsministeriet akkreditering anerkendelse. virksomheder som renuevatucarnet.com eller tjeneste gensidig forsikringsselskab Mutua Madrileña tage sig af alt for dig (du gå til kontoret pågældende, får du den lægeundersøgelse, betaler trafik sats IV.3 og vil levere en officiel modtagelse, mens de venter modtagelse kort og renoveret).

For chauffører, der er i udlandet

Hvis du er i fremmed og ønsker at afslutte alle formaliteter om fornyelse af dit kørekort, kan du gøre som følger. Først, anbefales det at begynde at behandle alle fra ét diplomatiske eller konsulære (ambassade), men du kan gøre det direkte ved at sætte kontakt via e-mail med DGT. Du skal indsende følgende: hæl-foto udfyldt og underskrevet (du kan bede om i en ambassade eller konsulat), rapporterer psyko-fysiske kondition (udstedt af en læge i det pågældende land og visum-certificeret af ambassade eller konsulat land) kopi af kvitteringen og betaling af trafik sats IV.3. Denne betaling kan foretages via internettet eller via bankoverførsel det nøjagtige beløb i euro (€ 23.50) til det centrale hovedkvarter med følgende konto data-modtager: C.C.C:. 0049 5103 79 2616578716; IBAN: ES23 0049 5103 7926 1657 8716; SWIFT: BSCHESMM. Begrebet overførsel skal indeholde følgende i denne rækkefølge: 1 No. DNI; 2. Efternavn og navn; Fornyelse gebyr 3. kørekort.