Ti Tips til at leje en bil

Ti Tips til at leje en bilTi Tips til at leje en bilTi Tips til at leje en bilTi Tips til at leje en bil

1. Hvor er bedre at leje en bil?

Der er to typer af virksomheder: multinationale selskaber, Avis, Europcar, Hertz eller Budget; og lokale, hvem de har deres kontorer i lufthavne, togstationer og havne. Nogle gange, den tidligere har tilbud og rabatter, hvis du foretage reservationen tid eller er kunde. I mellemtiden, lokale virksomheder har ofte meget konkurrencedygtige priser.

Hvis du ønsker at spare tid, gøre brug komparatorer Internet, som www.rastreator.com eller www.rentalcars.com.

2. Fra hvilken alder eller hvad minimumsalder for kørekort du kan leje?

Minimumskravet for at leje en bil er ét år gamle kød. Øvrigt i mange virksomheder kræver, at chaufføren skal være 23 eller 25 år. Det er også almindeligt for visse kategorier af køretøjer såsom deportivos- en højere alder er påkrævet.

3. Hvis du har planer om at køre mere end én person, skal jeg kommunikere?

Ja, lejemålet er kun gyldig for den person, erklæret som chauffør, så hvis du kommer til at dele huslejen, du skal anmelde og betale et gebyr.

4. Hvilken type forsikring er inkluderet i lejeprisen?

Kun delvis kollision forsikring (CDW) og tyveri (TP). I tilfælde af en hændelse, vil værtinden tage op en vis mængde, og du bliver nødt til at betale resten. Vores råd er, at, Hvis du vil undgå problemer, og kan du råd til det, bedste forsikring for en ekstra dagpenge: Den eneste ulempe er, det er ikke billigt, selv at fordoble lejeprisen.

5. Værtinden er forpligtet til at give mig en bil af et bestemt fabrikat og model?

Køretøjer er grupperet efter kategori og model booking og levering behøver ikke at matche. Du skal bare kigge ud på-størrelse, der tilhører samme type, brændstof og udstyr-; Hvis de ikke gør det, leje kan ikke give dig en bil fra en lavere kategori, som du er aftalt, bør altid være overlegen.

6. Skal jeg returnere bilen med den samme mængde brændstof, som de leverede mig?

Ja, selv om nogle virksomheder tillader dig at returnere eventuelle brændstofniveau betale et tillæg for tjenesten plus udgifter til liter tanket. Den første mulighed, du vil komme ud billigere.

7. Bilen har en ridse på kroppen, når samlet op, gør jeg nødt til at give en rolle for at angive denne situation?

Ja, selskabet er forpligtet til at levere et dokument, hvoraf alle mulige defekter af køretøjet, både indendørs og udendørs.

8. Kan jeg gå til et andet land med bilen?

Sørg for på forhånd er det muligt at gennemgå lejemålet.

9. Hvordan skal jeg handle, hvis bilen bryder sammen?

Umiddelbart meddeler selskabet. Rejser bistand er inkluderet i lejeprisen, og er effektiv 24 timer.

10. Jeg har haft et problem at returnere bilen, hvordan og til hvem skal jeg klage?

Prøv at løse hændelsen repræsentanten for leje selskab i samme kontor. Hvis dette ikke er muligt, registrerer din klage på klageformular. Derefter kan du gå til landtransport Arbitration Boards (Jatt) gennem det kommunale kontor Forbrugerinformation.