Gem! 11 tips til at bruge mindre på brændstof

Tips til at bruge mindre på brændstofTips til at bruge mindre på brændstofTips til at bruge mindre på brændstofTips til at bruge mindre på brændstof

1. At vælge den rigtige bil

Hvis du er bekymret over den panorama rejst med Diesel, Måske er du du planlægger Bil forandring på kort mellemlang sigt. Best Buy ledes: den korrekt størrelse og motor, De er nøglen til dem, der ønsker ikke bruge for meget brændstof. Med de mange forskellige biler på markedet, at der er én, eller flere, der opfylder alle dine krav, herunder forbrug tilpasset dine muligheder. De fleste af dem forbruge noget mindre end deres kolleger et årti siden. Stol ikke blindt i forbruget annoncere. Hvilket vi måler i Autopista.es er mere egnet til en fredelig brug, men det er muligt. O hjul, en anden vigtig kapitel, fordi en for tung og stor bil tilbringer flere tandkød og generelt dyrere.

2. Handling Varmeledning

Hvis bilen bestemmer grænsen for minimum forbrug, hvordan du kører, kan du skifte mellem 30 og 50 procent af dine udgifter brændstof. Det vil ikke langsomt, men forudse, kigger væk og tænke, føre koncentrat og anvende sund fornuft. Må ikke komme bag bybus, vælge rækken med færre biler nærmede det røde lys; vej, ikke klistrer både lastbilen, som du er overhale du kan ikke bare smide heller forudsige, hvornår forbuddet, Løft din fod foran kurven at undgå at skulle stoppe og re-accelerere for meget, lad løs vis hastighed på stigningen til at inddrive på nedkørslen ... I motorvejen, når trafikken er meget tæt, venstre vognbane "kræfter" accelerationer og kraftige opbremsninger som synes at blive ryddet, nogle gange falsk, unødvendigt at hæve forbruget. Her gå efter stien af ​​en bus med sin klare vision og konstant tempo er normalt gode råd, samt for aerodynamiske årsager. Toll vælge rækken med øje-undtagen "trafikprop"Der er altid nogle med lidt samar- undgå 4 eller 5 minutter venter på at gå udbytter mere end 20 km / t hurtigere. Pitstops i Formula One, da han forlader tempo-bil show, der er værd at et ur til at gå meget hurtigt.

3. Telepeaje

lidt transites vejafgift, det faktum, ikke stoppe helt du bare at gøre op. Dels fordi off kabinen mest accelererer som om det var et løb ... men mest for direkte rabatter på størrelsen af ​​rate.

4. Brug browser

Browseren tjener ikke blot at vide, hvor de er, og hvor de faste fartkameraer er ofte mobile. Hvis dette er din sædvanlige rute, du allerede kender, men de fleste moderne browsere, med fri også ved, hvor papirstoppet -og hvis ikke, din egen Smartphone- og komme ind i en trafikprop er det værste du kan gøre for dine nerver ... og til forbrug.

brændstof

5. brændstofkvalitet

den aditivado er nøglen Ekstra brændstof overdragelse egenskaber. Er kemikalier, der koster penge og forklare brændstofpriserne white label. Bedste brændstoffer ikke kun lover ikke besmitte motoren inde, men deres tilsætningsstoffer kan rense ophobninger og bunker beskadige en motor. Nogle kan lide BP har kvantificeret, at, den bedst undersøgte, Et depositum kan sprede op til 56 km mere efter ved hjælp af deres AKTIV brændstof teknologi.

6. Regnskabsmæssig ballast glemt

Belastning i bagagerummet at tackle at de ophobes efter år og aldrig brugt Det er spild af penge. Værre rejser med barer fast installeret tagbagagebærer, sommetider dovenskab, andre for god foranstaltning, hvis auktionen ville bringe tagboksen på slæb "fordi denne weekend, og tage det ud". Uden for vores grænser er det meget mere almindeligt at se biler med anhængertræk: den rigtige størrelse bil til den daglige indkøb, mens på ferie leje en trailer for at indlæse poserne.

7. Du må ikke misbruge klimaanlægget

Du kan ikke altid undgå brugen, som klimaanlæg lindrer ubehag, træthed og subtraherer giver real sikkerhed. Men det skal bruges med hoved hvis du ønsker subtrahere mellem halv liter og halv liter per hundrede kilometer. Om sommeren, hærdet med vinduerne ned før tilslutning, park i skyggen, sætte skærme på vinduerne og vælg ikke en for lav temperatur er gode råd. For at undgå kondens om vinteren klimaanlæg er endelig, men som undgår at stå i en taske eller sok hygroskopisk (og antibakteriel) kattegrus til at absorbere fugt luftfartsselskab.

8. Godt Olie

I de fleste moderne biler, olier synes "dyrt" De kan være billige, især i dieselmotorer. Ikke alene bliver motoren lettere og kræver mindre brændstof. Mere avancerede olier hjælpe producerer færre partikler, som nedsætter antallet af cyklusser af selvrensning af filtrene. Disse cyklusser repræsenterer omkring tyve minutter, der arbejder med en ekstra indsprøjtning, der udløser forbrug på det tidspunkt. De bedste olier forlader også mindre askerester i filteret efter rengøring, som forlænger før at skulle erstatte.

9. Dæktryk

cirka oppumpet dæk (Hvor meget vædde på, at en af ​​jeres ikke har det anbefalede tryk?) De er ikke kun mindre sikkert, men rOzan mere og øge forbruget. Desuden kan omkostningerne ved nogle dæk være meget høj og ondt oppustet uregelmæssig og for tidlig iført måde: ínflalos godt og gøre dem sidste.

10. Loyalitetsprogrammer

Mange at benzinselskaberne har loyalitetskort inkorporering Interessante punkter programmer eller endda rabat direkte. Det er den nemmeste måde at spare en direkte procentdel i brændstofomkostninger. For at sige det enkelt og ikke fylde kortet portefølje, der er så app til din telefon.

11. Velholdt

Du har sikkert oplevet den situation, at aircondition ikke afkøles godt og blæser lidt. Bed om en ændring af gassen, og overraske, er det pollen filter, der er tilstoppet og ikke lade luften. Du har været spild af brændstof, og som har et dårligt tidspunkt for "stik" snavs. Med motoren er det lige, snavset luftfilter gør motoren pass så slemt -på sin egen måde, og du er nødt til at træde på at gå og tilbringe mere ens.