Fordele og ulemper ved at købe bil online

Fordele og ulemper ved at købe bil online

Køb bil online er nemt, hurtigt og bekvemt, Du kan købe det fra hvor som helst uden at skulle gå til forhandleraftalen. Du kan tilpasse til din smag af fabrikat, model, magt, slut, farve, antal døre ... og endda angive emner som finansiering eller hvis vi bruger planen pive.

Men pas på, hvis du køber online bil har alle disse fordele, som vi diskuterede tidligere, er der også en række Der bør tages begrænsninger i betragtning. Og mere under hensyntagen til den store udbetaling, at vi vil gøre. Ikke bare købe et stykke tøj på internettet værd 30 eller 40 euro en bil mere end 15 eller 20 tusinde euro ...

Organisationen af ​​forbrugere og brugere, OCU, Han har gennemført en undersøgelse af Betjening syv hjemmesider De tilbyder brugeren mulighed for købe en ny bil online, mere fordelagtige end dem, der ville resultere i enhver forhandleraftalen priser. Den OCU sammenfattet i disse fem punkter de problemer, de er stødt på:

- Ikke alle biler vises på internettet er til rådighed. undertiden hjemmesider viser priserne på biler, der ikke længere fremstilles. Det vil sige, du ankommer, du vælger en bestemt model, de giver dig en pris og derefter en kommerciel fortæller dig, at der ikke længere fremstilles og De tilbyder en mere aktuel version.

- problemer Kontakt forhandler. Nogle gange vil hjemmesiden ikke lette data tildelt forhandler for salg, andre gange kommerciel tildelt findes ikke eller ikke længere arbejder for at forhandleren og kan også ske, at skulle insistere og forfølge kommercielle skift, der synes at være altid travlt. alt dette Det kan være meget frustrerende, når du søger på internettet er det først og fremmest hastighed.

- Mangel på gennemsigtighed i prisen. tit ikke prisen svarer til internettet med at udsætte kommercielle. Ifølge disse online priser er omtrentlige og indikerede de mere gunstige finansieringsvilkår og pive.

- stor afstande tildelt forhandler. I nogle tilfælde kan overstige 400 km, kan du offset til en attraktiv pris. Det kan også minimeres med nogle ekstra hjælp som levering med en fuld tank.

- Andre vanskeligheder. som afslag på at give en skriftlig skøn, begrundelse, at de ikke ønsker, at budgettet vandre "derude", deres priser eller muligheden for klager sammenlignes med forhandlere og mærke.

På baggrund af ovenstående OCU tilbyder en række Tips til at købe en ny bil online:

- Når du har valgt en bil, besøge et par forhandlere til at se det personligt. Så kan vi bedre vurdere, om den online pris er mere attraktiv end forhandleren. Nogle gange, selv, kan det bruge "vitual" pris for at forhandle med forhandleren og omvendt.

- lave en køreprøve at sikre, at den valgte model lever op til alle vores forventninger.

- kontrollere, at den budgetterede model svarer til den ønskede og, til at kontakte forhandleren, at prisen kan ikke skyde.

- anmode om et skriftligt dokument, hvor fordelingen pris og i øvrigt er det kompenserer forskydningen, at vi bliver nødt til at gøre forhandleraftalen.

Du kan også være interesseret

bedste hotel bil mærker

De øverste 10 elbiler til at købe

Har du lyst til at øge værdien af ​​din bil? Følg disse 10 tips

Bilforsikring: alder og erfaring er nøglen i prisen