Dudas: Udløber benzin? Og Diesel? Har de mister egenskaber over tid?

Dudas: Udløber benzin? Og Diesel? Har de mister egenskaber over tid?

Interessant undersøgelse vi reagerer i dag takket være et spørgsmål, der er nævnt os Isabel Pérez. Måske du også, når du har rejst, og hvis ikke, vel nu du også er i tvivl. Det er det spørgsmål "Flere og flere benzinmotorer, der er tilpasset til at bruge gas eller direkte indkøbt de for en prioriteret arbejde med propan eller methan. selv Der er plug-in hybrid at flytte det meste af deres tid med elektricitet. Dette kan give problemer for bilister, især i de modeller (metan), hvor de ikke finder det muligt at vælge, hvilken type brændstof, der anvendes i Hvis benzin caducase. virkelig det bryder ned over tid? Og Diesel? Hvad bremser eller accelererer nedbrydningen? Hvor meget der skal ske for at gøre dem ubrugelige?". Og dette kommer næste er vores svar.

Vores tekniske ekspert svar

For at besvare disse spørgsmål, vi har brugt Forskere Mobilitet Area Repsol teknologicenter. "Processen nedbrydning af brændstof -vi sige-er en oxidation af carbonhydrider generering uopløselige forbindelser og tandkød, som kan giver problemer i opbevaring, transport og slutanvendelse brændstof. Faktorer, der påvirke vigtigste måde at denne nedbrydning er den sammensætning brændsel, den tid, den iltholdige, den lysindfald, underkaste brændstof til høje temperaturer og tilstedeværelse af metal at fungere som katalysatorer for oxidationsreaktioner. "

"Derfor -añaden-, den varigheden af ​​brændstof afhænger af forskellige faktorer, både relateret til ejer natur diesel (Origin, sammensætning, indhold biobrændstof, etc.), som eksterne faktorer (lysindfald, høj temperatur, tilstedeværelse af metaller eller nærvær af vand). Vores erfaring viser, at 3-6 måneder perioder overstiger kan forårsage destabilisering af benzin og dieselmotorer, ændre deres fysisk-kemiske egenskaber og genererende affald hvilket kan føre til problemer. "

Men det er også sandt, at nye formler "sikre bevaring brændstof til længere perioder til 12 måneder, beskytte brændstofsystemet og brændstof indsprøjtning og forbrænding optimering". Dette skyldes, at antirust komponenter og indarbejde demulgatorer. Selv gasolier, i tilfældet med Repsol, har en stabiliserende metaldeaktivator formel.

Det er "en eksklusiv patent Repsol, neutralisere metallerne opløst i brændstoffet. Desuden de indeholder en antioxidant omformuleret bremsning naturlig oxidation af diesel og et dispergeringsmiddel komponent forhindrer uopløselige partikler aflejret. Kombinationen af ​​disse elementer forlænger gasolier og vedligeholde sin stabilitet opnås, at fødevandssystemer og injektion motorkøretøj er renere, med en større beskyttelse og lavere vedligeholdelsesomkostninger".

Du kan også være interesseret i:

Spørgsmål: Skal jeg undgå at sætte håndbremsen i en bil efter optagelse hurtigt?

Tvivlsom: Diesel, Normal eller præmie? Hvordan påvirker det?

Spørgsmål: Kan du nedbryde turbo til at gå mund bordet?