Træthed ved rattet

Træthed ved rattet

Combat træthed bør være en af ​​vores topprioriteter når komme bag rattet. Dette vil give os mulighed for at nyde en behagelig og komfortabel kørsel, plus spare os unødvendige risici. Men hvad er træthed? Hvordan kan jeg undgå det? Stille, i denne rapport vil vi løse alle tvivl, du har om denne dårlige kørsel.

Dette symptom, en af ​​de vigtigste risikofaktorer i kørsel, Det forårsager en tydelig nedgang i ydeevne på grund af anstrengelse driver fysisk (Træthed) og psykiske (Reduceret opfattelse og koncentration).

vanskeligt at identificere symptomerne på træthed

- Generel følelse af træthed og muskelstivhed der udmønter sig i små kramper, kløende øjne og tør.- Føle sig utilpas i kørestilling: Hvilket indebærer en stadig bevægelser og ændringer i stilling på sædet.- Langsom reaktion på stimuli: Reflekser og hastighed i reaktionen begynder at falde, men kan miste 75 procent (svarende til spirituskørsel).- misforståelse, både afstande og hastigheder: Kørsel i lang tid, er følelsen af ​​fart tabt, og har tendens til at fejlbedømme afstande, tegnet og forhindringer stødt på vejen-Tab af opmærksomhed og koncentration: Selektiv opmærksomhed aftager og har tendens til vanvid, en holdning, der indebærer en høj vej fare.Faktorer, der kan påvirke indtræden af ​​træthed kan være relateret til den dirigent (Ingen hvile, dehydrering, spise dårligt, drikke alkohol eller medicin, der forårsager døsighed), med køretøj (Stuffy kabine, overdreven motorstøj, overdreven opvarmning) eller eksterne forhold (Negativ vejr, trafikpropper monotoni af vejen).

Ingen hvile er den hyppigste årsag til træthed. Være kørsel i fire timer er en reduktion i reaktionstiden 75 procent chauffør, som beskrevet en undersøgelse fra RACE på 'kørsel og træthed'. Otte ud af ti bilister siger i denne undersøgelse, at mindst én gang i deres liv, har følt døsig kørsel. Som vi bemærkede ovenfor, falder i søvn er højdepunktet i træthed. Dette kan medføre, at vi kan hvile op til seks minutter, mens vi kører uden at vide det.

dehydreringmindskefysiske evnerDu bør ikke vente med at føle sig tørstig at fugtespise madtilstand af sløvhed stigninger

også, drikke alkohol, narkotika eller visse medikamenter mindske reaktivitet og fremmer langsom reaktion på stimuli. Kørsel beruset eller bedøvet allerede straffes med loven selv fængsel. Men hvis du er medicándote og bemærker, at det påvirker din reaktion, ikke får bag rattet.

Betingelserne for det indre af vores bil er lige så vigtig som den fysiske tilstand af føreren. en Dårlig kropsholdning sæde eller uventileret køretøjets indre De kan påvirke din fysiske tilstand eller stemning. Om vinteren, opvarmning temperaturen accelererer for meget følelse træt. Derimod om sommeren klimaanlæg tørre, før vores luftveje og kan få os en hovedpine.

eksterne forholdkraftig regnmeget højere koncentration

Et andet fælles fjender af føreren er effekten kendt sommotorvej hypnose'. Dette fænomen forekommer, når føreren bevæger uden at indse, hvad du laver fordi normalt 'tænker på noget andet'. Dette problem kan opstå i alle slags måde, selv om det forekommer hyppigere hos motorveje på grund af sin ensformige karakter.

hvile: Det er den bedste måde at undgå at miste koncentrationen. Før en tur, du har brug for tilstrækkelig søvn natten før, mindst syv timer. Når vi er begyndt rejsen, anbefales det maksimalt stoppe hver anden time eller 200 kilometer, og endnu hurtigere, hvis vi bemærker nogen af ​​symptomerne beskrevet ovenfor.

20 og 30 minutter

Ifølge undersøgelsen på træthed kørsel ved RACE, halvdelen af ​​drivere til ikke nok og 10 procent aldrig hviler eller gør det i løbet af fire timer.

drikke regelmæssigt: Som jeg allerede har antydet, drik hjælper med at holde os ro i bilen. Drik vand eller sodavand under kørslen er absolut nødvendigt. Husk, at klimaanlæg vil hjælpe at fjerne varmen, men ikke forhindre dehydrering.

Tag lette måltider: Før eller under turen bør aldrig tage tung mad (højt fedtindhold) eller i store mængder. Salater, kan frugt eller pasta være de bedste muligheder.

Hold den indvendige flot

Ikke tage beroligende midler eller stimulanser under kørslen: Alkohol, narkotika og for store stimulanser kan være meget farligt. For eksempel kan kaffe i for meget i stedet for at holde os vågne få os angst og væsentligt påvirker vores nervesystem.

Detente tidligere, hvis ugunstige vejrforhold: Kørsel i kraftig regn eller sne, men vejen er praktisk muligt, er det en meget større indsats end under normale forhold. Derfor anbefales det, at du gør dit stop før to timer eller 200 km rejse.

Fører til tilstrækkelig og konstant hastighed: Kør hurtigere midler, også en stigning i koncentration. Husk, at alt, hvad du har vundet på den vej, du vil tabe ved stop: vil du være mere træt og har brug for at investere mere tid, når du stopper.