Køb brugt bil: 5 tips til ikke narre

Køb brugt bil: 5 tips til ikke narre

Glitrende, tilsyneladende godt vedligeholdt med et acceptabelt antal kilometer ... og meget billigere end en ny bil! En brugt bil kan være en reel minnows hvis du søger for at spare et par tusinde euro og du er ikke samvittighedsfulde verbum Brand ACHIEVER. Du har hørt snesevis af gange, "da du får bilforhandler døren, du begynder at tabe penge." Med denne baggrund vil hvordan tiltalende ikke at købe en brugt?

Det er det centrale i sagen: du du kender og sælger også og, lidt om din bil ønsker at få så mange penge som muligt, det vil maquear alt, hvad jeg kan for at gøre dig falde i kærlighed ved første blik. Indtil videre ingen hits; Den men kommer når operationer makeup skjule nogle kosmetisk kirurgi og forventer ikke det.

Så, Vores råd er, at du åbner dine øjne og være opmærksomme på fem små detaljer, før endelig beslutning om den brugte bil som han har betaget dig.

1.Comprueba antallet af kilometertæller

Alle kilometer er muligt ledsages af en sammenhængende forklaringer og nogle gange endda de er nødvendige, for hvis du har forsøgt at tro, at bilen af ​​dine drømme, at have et årti, kun har rejst 50.000 kilometer, uanset hvor meget det umuligt at klart vil virke virkelige som selve livet.

Forbehold til side, Det er bedst at undgå sentimentalitet og handlinger tro ved at gå til Provincial Trafik at stille et enkelt tone i den generelle register over køretøjer: Dokumentet afspejler antallet af kilometer, de havde bilen da det skete sidste ITV og kun koster 8,30 euro.

2.Solicita alle mulige papirer, der beviser bilpleje

Bills workshops har et dobbelt formål: På den ene side, de er værd at vide, hvordan de holder bilen hvis ejeren har fulgt den vedligeholdelse guide til hvad, der er gået centre, hvilke dele har ændret sig ... .- og for det andet, for at se, om bilen har haft en alvorlig fejl, og hvordan det blev løst.

Et andet plus er, at disse dokumenter ofte indspillet kilometertal af bilen, dermed også de vil tjene til at sammenligne de første data.

3.Comprueba antallet af bilens ramme

Bilen stelnummer svarer ikke til denne dokumentation -ficha teknisk og tillader circulation- eller forstå, at der er blevet håndteret, er store ord, men det er ikke mere end smide et kig under motorhjelmen. Hvis de værste mistanken bekræftes, vi står over for en overtrædelse af forfalskning, der kunne dække tyveri af håndteringen køretøjet.

4.Den købsaftale, skal

Hvad good vibes går er stor, men at købe en bil kan ikke stole på nogen, så Det er det bedste, skriftlig oversigt over kommerciel drift. Anmoder sælger en købsaftale, som skal indeholde alle data på drevet, herunder kilometer.

5.Si mistanke, klage

Er du ikke en god følelse om sælgeren? Tror du der kan være et bedrageri? Gå til Civil Guard og indgiver en klage: det er den eneste måde at mødes og stoppe en mulig forbrydelse bedrageri.

Du kan også være interesseret

Hvordan købe og sælge en brugt bil til at betale skat?

Top ti tips til at købe en brugt bil

Køb brugte bil leasing og pleje!