Tricks til at fjerne insekter Bil Forrude

Tricks til at fjerne insekter Bil Forrude

Især i varmere årstider, hver gang vi endte vores tur vi ser på vi troede den reneste bil i verden og fandt, at befolker utallige insekter krystaller, krop og nummerplade. Hvad kan der gøres hurtigt og effektivt? Den første, handle hurtigt. Jo længere du lader bugs fast, jo mere vil de klamre sig til pladen af ​​bilen.

For at rense myg indlejret i bilen, er det frem for alt blødgøre området med vand før påføring nogen kemisk ikke pulverizaremos hvis arket stadig er varm til ikke fordampe øjeblikkeligt. Markedsføre produkter, der er olieagtige stoffer, der blødgør døde insekter og hjælpe senere bortskaffelse. Du kan anvende den med en klud og generelt hvor længe at hvile på kroppen omkring 10 minutter. Ah! Brug den ikke på forruden eller vinduer, fordi det er vanskeligt at fjerne fedtet substans.

men hvis du har specifikke produkter eller ikke ønsker at bruge penge, notat nogle tricks så rengøring er også effektiv. For eksempel et håndklæde dyppet i vand blandes med husholdningsrengøringsmiddel, der dækker området natten over, blødgør resterne. Når blødgjort, ved hjælp af et håndklæde eller blød svamp for at fjerne en cirkulær bevægelse. Brug aldrig avis at gnide eller tørre, hvilket kan efterlade pletter på malingen, og sørg for, at området er vådt nok ikke at ridse det, så Glem hjælp af en loofah køkken, ikke engang på krystallerne -terminarán estropeados-. Desuden bør de vinduesviskere kun bruges på glas, ikke på kroppen. En praktisk løsning er en svamp indpakket i en bomuldsklud: udøver tryk uden at ridse.

Efter at have fjernet insekter fra kroppen, er det bedst, at du giver bilen en god bad for at fjerne eventuelle rester eller produkt, du har brugt.