10 trin til at sælge en bil

10 trin til at sælge en bil

Da vi besluttede at sætte vores cochetenemos til salg forskellige muligheder for at gøre det: sælge til forhandlere eller virksomheder med speciale i biler, er de hurtigste og simple muligheder, eller vælge at overføres til en bestemt. Hvis sidstnævnte har været vores beslutning, skal du udføre en foreløbig analyse af markedet for at fastsætte en passende pris og overveje, om det er den bedste tid og fastlægge en strategi for at gøre salget til en succes. Hvad er de bedste skridt? Hånd GT Motive, giver vi dig nogle tips til at få dig denne opgave og opnå den bedste pris.

Undersøgelse markedet for køb og salg

Det første punkt er at overveje, hvilke andre muligheder vehículoscon ligner vores på markedet for køb og salg for at kunne konkurrere med dem. Vi er nødt til at foretage en passende pris, fremhæver styrkerne i vores cochey tilføje elementer, der tillader os at differentiere os i en sektor, hvor konkurrencen er meget høj.

Tænk på køberen

Du er nødt til at analysere de køber ønsker og præferencer. Vi må også overveje befolkningen segment, som det er hensigten vores bil (ikke det samme at sælge en luksus bil end en vehículofamiliar cabriolet med syv sæder).

Generelt vil købere værdsætter spørgsmål såsom: tilstanden af ​​dækkene, de car.This om og mantenimientosal dag, ud over de typiske elementer i substitueret slid.

Således kende efterspørgslen, vil vi vide, hvad vi skal fremhæve vores vehículoo korrekt at skabe interesse.

Sæt en salgspris

Når vi kender markedet og vilkårene for vores bil, kan vi bestemme en pris rimeligt og retfærdigt. Til dette har vi flere muligheder:

-Søg magasiner og hjemmesider, der har prisfastsættelse tabeller brugte biler.

-Overveje at ansøge om priserne andre sælgere for lignende biler. I autopista.es kan du få oplysninger.

-Gå til en taksator.

Generer lyst og interesse for vores køretøj

Vi kan annoncere vores bil ikke kun oprette annoncer fange opmærksomheden af ​​potentielle købere, men også andre elementer, som vil begunstige valg af vores køretøj: garantier og selvtillid, tuning og forbedringer køretøjer ...

Tænk på køberen

Du er nødt til at analysere de køber ønsker og præferencer. Vi må også overveje befolkningen segment, der er beregnet til vores bil (ikke det samme at sælge en luksus bil end en vehículofamiliar cabriolet med syv sæder).

Generelt vil køberne værdsætter spørgsmål såsom: tilstanden af ​​dæk, bilen handler om, og den mantenimientosal dag, ud over de typiske elementer på substitueret slid.

Således kende efterspørgslen, vil vi vide, hvad vi skal fremhæve vores vehículoo korrekt at skabe interesse.

Tuning og forbedringer

Central til at gøre et godt indtryk og har en større garanti for succes er at sikre, at vores bil er i topform, er det tilrådeligt at tage det til garage til gennemgang og korrekt averíasy / eller dings. Hvis omkostningerne til afhjælpning af sådanne mangler ikke ville kompensere, kan du foretage en justering i prisen eller rabat til køberen. På intet tidspunkt må skjule eller tilsløring vehículopues defekter, udover ikke at være et etisk handling, loven siger, at sælgeren er ansvarlig for skjulte fejl, der kan præsentere cochehasta seks måneder efter datoen for salget.

god ren

Som for rengøring, dette er nøglen, fordi det vil styrke køberen følelsen af ​​pleje:

-Uden for køretøjet: Det er meget vigtigt at foretage en grundig rengøring, rengøring ledsaget ved fortsat at vise cochecuando vi kræver det.

-Vehicle Interiør: Det er tilrådeligt at fjerne reklame klistermærker, papir tom, etc. Aspirer er også nøglen, du kan endda trække på en specialiseret virksomhed skal tage sig af detaljer såsom rengøring eller udskiftning af tæpper, bakker og enhver slot. Endelig er det vigtigt at rengøre stammen og fjerne lugt ligesom snus ved hjælp af en air freshener og god ventilation.

Tillid og garantier

Den fremtidige køber gerne vil have så mange oplysninger som muligt, og vil stille spørgsmål, som du skal reagere klart og sandfærdigt, undgå bedrag. For at fremme tilliden, sikkerhed og gennemsigtighed vil være meget nyttigt at vise regninger rettelser og forbedringer, samt bogføring, bestille dem kronologisk da de udgør bevis for, at bilen er blevet passet og at de har overholdt de frister velegnet til vedligeholdelse kontrol.

Hvis ITV var tæt på udløb, er det tilrådeligt at gå, før salget, vil det give en yderligere garanti.

reklamer

Billeder, forsøger at have god kvalitet og ikke vildlede. Den mindste vil omfatte de 6 grundlæggende fotos: forside, bagside, side, motor, interiør, samt tilbehør og ekstramateriale ikke kommer som standard.
Med hensyn til de data og kvaliteter til at skille sig ud i reklamen, tilbyder vi klar og relevant information, så man undgår uklarheder. Vigtigst bliver kilometertal og alder. Andre vigtige elementer for køberen er: registreringsafgiften, mærke og model, de cocheno lidt ulykker, den tilstand af kroppen og chassis, motor status, status for polstring, typen brændstof og forbrug, antallet af ejere, der har haft bilen, sikkerhedstilbehør og komfort, være up to date på mantenimientosy har bestået ITV og, selvfølgelig, pris.

formaliteter

På hjemmesiden for DGT proceduren og den nødvendige dokumentation og krav til at sælge et køretøj detaljer.
Det er vigtigt at have bestået ITV, være opmærksom på alle betalinger som skat og har betalt alle bøder og sanktioner inden salg.

Hvis du har solgt bilen, så husk at gøre ejerskiftet af køretøjet i registreringsdatabasen for Generaldirektoratet for Trafik.

Og glem ikke ...

-Giv aldrig køretøjet uden at have i dine hænder den oprindelige købsaftale (Hvis privat) eller faktura (hvis leverancer til et køb) og en fotokopi af identitetskort i Spanien køber (DNI / grønne kort, hvis de er enkeltpersoner eller CIF, uanset om de er virksomheder). Hvis det er et salg, skal du indeholde moms på fakturaen. Det er vigtigt at angive i kontrakten time og minut når køretøjet leverancer: husk at bøder på faste radarer og for ikke at have bestået ITV vil holde kommer som ikke forekommer i det register over køretøjer skiftende ejerskab.

-Fortæller køberen inden for 15 dage, du sender kopi af registreringsattesten om, at køretøjet er allerede i dit navn. Hvis du ikke har modtaget dette dokument inden for 15 dage, gå til Traffic Department at kommunikere, at du har solgt bilen.

Du kan også være interesseret

Overførsel af din bil

Ændring af bilen i dit navn