5 nøgler på meddelelser om bøder

5 nøgler på meddelelser om bøder

Har du været grebet af en fin du aldrig har anmeldt? Kom du en straf for tredobbelt beløbet ikke identificere føreren uden at have kendskab til den første? den fejl i rapportering bøder er desværre meget almindeligt især da Administration Det behøver ikke altid opfylde loven og bruger opkaldet TESTRA, Edictal trafik bøder, før de har forsøgt at kommunikere til føreren ordentligt sanktionere.

Den første ting er at forstå, at agenter tilsvarende trafik myndighed skal underrette klage på fersk gerning. nu lov Road Safety Administration giver rigelig "undskyldninger", som " klage er formuleret under omstændigheder, hvor køretøjet standses kan forårsage en risiko til cirkulation "; at "myndigheden har beviser gennem midler til at opfange og gengive billeder tillader identifikation af køretøjet "; eller at "agenten udfører overvågning og trafikkontrol og mangler midlerne til at fortsætte med retsforfølgelsen af ​​køretøjet (sidstnævnte afsnit introduceret i foråret 2014). også føreren ikke er til stede (parkering billetter). Anmeldelsen sendes til os skal fremstå og begrunde årsagen til ikke at blive leveret på stedet. Under alle omstændigheder, skal du forstå, at hvis du begår en lovovertrædelse loven er klar på måder og tidspunkt for administration og påvirkede. Disse er nøglerne.

1. underretning af overtrædelsen Det bør være i E-mail hætteglas du har givet DGT. Men kun juridiske personer er forpligtet til det, du normalt ikke vil have lettet trafikken. Således kan meddelelse Jeg udføres i adressen udtrykkeligt til proceduren (Som du angiver under processen), og svigtende på den adresse, der vises på registreringer af DGT (Det er vigtigt at have det opdateret).

2. Loven fastsætter, at hvis den pågældende person ikke er i tidspunktet for anmeldelsen i retning af føreren du kan gøre opkræve enhver, der er i hjemmet og registrering af identiteten. Hvis ingen tager ansvar, er det faktum, noteret i disciplinærsagen (med de tilsvarende dato og tid), og en ny meddelelse "siger den lov-praksis igen inden for tre dage." Hvis ikke mulige levering, er det opfyldt i processen, fortsætter til offentliggørelse i Edictal, TESTRA. Det vil sige, Administration Du skal underrette forsøge en straf to gange (Hvis det ikke first're i dit hjem) før offentliggørelse i Testra, som helt sikkert ikke se mange mennesker.

3. Forskellige detaljer når det er givet ved en meddelelse serveret. hvis Facilitas Road Adresse til DGT og ingen registrering af modtagelse af anmeldelsen og ti kalender dage forløbe uden adgang til dit indhold anses for at være blevet afvist, medmindre du bevise, at du ikke kunne få adgang til den. afvisning det er angivet i disciplinærsagen udført og taget til underretning, begynder at tælle perioden 20 dage til at betale eller appel. også Det er givet ved anmeldt en straf, når personen er hjemme og afviser anmeldelsen.

4. Når De behøver ikke give os varsel i hånden på tidspunktet for overtrædelsen, køretøjets ejer Det har en periode på femten kalenderdage til at identificere gerningsmanden. I modsat fald, bøden for ejeren er dobbelt så hensigten, hvis lovovertrædelsen er mindre og tredobbelt hvis alvorlig eller meget alvorlig. Det er almindeligt, at en chauffør er direkte med en bøde på flere hundrede euro for at undlade at identificere føreren uden at have modtaget forudgående. I dette tilfælde kan vi argumentere i et papir, der ikke har nået os den første meddelelse og identificere føreren. sanktionen bør ikke tage ud til identifikation.

5. Men da kan vi glemme en bøde? den Forældelsesfristen for lovovertrædelser er tre måneder for mindre lovovertrædelser og seks for alvorlige og meget alvorlige. Forældelsesfristen vil begynde at tælle fra den samme dag, hvor de faktiske forhold blev begået.