Skridt til at polere din bil maling

Skridt til at polere din bil maling

Selv i dag malerier er meget stærkere end et par år siden, med tiden forringes. eksterne midler, såsom kulde, sol, regn eller ekskrementer, er langsomt spise lysstyrken af ​​biler, ødelægger sit udseende. Vores mål i denne artikel er at forebygge for tidlig aldring uden for disse små tricks, du kan udføre i garagen af ​​dit hus. Fordi en god vask er ikke nok.

Nøglen til at polere bilen er poleret

Hvis du ønsker at få ham tilbage mistede glans male din bil, fjerne overflade ridser esses og gøre det bedste glans, du skal indsende til kroppen for at en polering proces. Det er klart, hvis Encomienda denne opgave til en professionel, der har specialmaskiner få bedre resultater. Men hvis du ønsker at spare nogle penge og gøre det hjemmefra på en hemmelighed: Valget af 'polsk' eller polish er nøglen til succes. Dette er en mere eller mindre cremet forbindelse indeholdende mikroslibeværktøjet ansvarlig for at fjerne fejl eller mikrorevner male jævnt og returnere dette maleri sundt udseende. Et godt produkt i kombination med god teknisk indvirkning på et veludført stykke arbejde.

Den 'polsk' skal være en cremet væske, aldrig en tyk masse fordi der i dette tilfælde er det ofte vanskeligt at fjerne, så du kan skabe den modsatte effekt, hvilket gør den mest uigennemsigtige maling. Efter at vælge det relevante produkt, det er vanskeligt at polering ligger i det antal gange du anvender produktet. Kunsten er at gå observere tilstanden af ​​maleriet som er indgiver lægemidlet. Hvirvler, eller cirkulære ufuldkommenheder, der genereres skal forsvinde.

Denne opgave raspning kan gentages, indtil det er nødvendigt, som de sagde på daværende ochentera film 'Karate Kid' 'at vokse på, voks off', og så får den nye bil glans. Men du skal huske på, at maling lak er ikke uendelig.

Skridt til at forlade din skinnende bil

Med disse tricks du vil gøre din bil skinne med upåklagelig udseende. Vær opmærksom på, hvordan du polere din bil.

1. Rengør overfladen, der skal poleres: passerer en ren klud krop. Du kan bruge en hurtig rengøring produkt.

2. Anvend en egnet produkt: efter en vurdering af den tilstand af malingen, du nødt til at anvende den polske eller 'polere' med en svamp. Placeres på den ene side deraf.

3. Forlænger 'polish': produktet har anmodet om langsgående bevægelser. Begynder at se lidt pres og øge den som du går sprede sig.

4. Eliminerer resterne: med en mikrofiber klud, rense resterne af polish der kan være blevet. Denne opgave har at gøre det meget nøje.

5. Efterbehandling: efter indgivelse af en slibende polish, bruger en tyndere efterbehandling. Du kan udnytte den samme svamp, på den modsatte side.

6. Vend tilbage til polering: Det udfører den samme funktion som mange gange som nødvendigt. Husk: lave langsgående bevægelser uden tryk, og fjerne resten med en mikrofiberklud.

Hvis du vælger en professionel, vil ansøgningen blive udført med en polermaskine. Dette efterlader den klareste maling, fordi den udøver den rigtige tryk og udfører en korrekt anvendelse, uden at arbejdet tager mindre tid.

Hvor Frisk blade du male din bil?

Ifølge tilstand af malingen af ​​din bil, kan du bruge tre typer af 'polsk' anderledes: for en meget forringet maling; for en mindre forringet maling og efterbehandling. Du er nødt til at udvide en applikator svamp eller dobbeltsidet og en mikrofiber klud til at rengøre resterne af produktet.

Polske priser, i alle dens versioner, omkring 20 euro. Den dobbeltsidet applikator er omkring 6 EUR, kluden 4 euro og hurtig rengøring produkt finder det for omkring 17 euro. Du kan købe endnu en ikke-professionel polermaskine til omkring 20 euro, der vil lette opgaven. I alt vil det koste 47 euro polering din bil (hånd poleret), sammenlignet med 100 euro, som koster det faglige niveau genvinde lysstyrken af ​​bilen og fjerne overflade ridser og mærker myg. Men hvis din bil maling forbliver temmelig godt og bare ønsker at børste til at fjerne den maksimale lysstyrke, for omkring 40 euro kan du finde denne service er mindre end hvad det ville koste dig, hvis du gør det på din egen.

Du kan også være interesseret

20 hjem og billige tricks til at rengøre bilen inde og ude

Tricks til at fjerne insekter Bil Forrude

Hvordan at rengøre din bil polstring: Hjem tricks