Udstødningsrøg farver: betydninger og nedbrud

Udstødningsrøg farver: betydninger og nedbrudUdstødningsrøg farver: betydninger og nedbrudUdstødningsrøg farver: betydninger og nedbrudUdstødningsrøg farver: betydninger og nedbrud

Hvis røgen er blå ...

Hvis røgen ud af den udstødning Det er farvet blå, dette normalt betyder, at motor brænder overskydende olie. Det sker normalt, når de slidte tætninger guiden ventiler eller ringe stempel. en olielækage, der ville dele, der skal smøres til brænderen, naturlige sted, hvor brændstoffet brænder forekommer.

Med fremkomsten af blå røg, hensigtsmæssigt at revidere oliestanden regelmæssigt og reparere defekte dele (vejledende ventiler og stempelringe).

En anden grund til, at du kan gå blå røg er en mulig tegn på en problem i turbo boost, gør anbefalet udskiftning eller reparation.

Hvis røgen er grå ...

Mekaniske eksperter meddele, at når røgen ud af den udstødning Det er grå, problemet er mere vanskelig at diagnosticere. Ligesom når det kommer ud blå røg, med fremkomsten af ​​grå røg kan være bil brændende olie eller montere defekt turbolader. I dette tilfælde forholdsregler for at følge, er de samme, som når det kommer ud blå røg.

Hvis røgen er hvid ...

Hvis røgen ud af udstødningsrøret er hvid, hvis det kommer ud i meget små mængder og formet som tynde tråde i princippet er der ingen grund til bekymring, da det er sandsynligvis et resultat af ophobning af normal kondensering inden for udstødningssystem. Når køretøjet fortsætter med at akkumulere km og efter et par minutters drift, denne fine hvide røg forsvinder normalt.

Men når tråden hvid røg endvidere tyk og tætte end normalt, problemet er mere alvorligt, fordi det, der brænder er kølevæske motor. Dette kan være forårsaget af et alvorligt problem i toppakning, i hoved eller mulig crack i motorblok. Afviklingen af ​​alle fejl normalt bære en stor økonomisk satsning.

Må ikke ignorere sidstnævnte, fordi problemet kan forværres. En lille læk af kølemiddel kan medføre en alvorlig risiko meget alvorlig overophedning og motorskader. Desuden kan kølemidlet lække også være blandet med olien og forårsage alvorlige problemer for din bil.

Hvis røgen er sort ...

I tilfælde af at røgen er sort, dette er et sikkert tegn på, at motoren er brændende fuelolie. Dette sker for eventuelle mangler i luftfilteret af motoren, sensorer injektion injektorer og tryk brændstof regulator.

den sort røg Det er normalt den nemmeste måde at diagnosticere et problem. Gør det hurtigt, fordi både sundheden for din bil som deres egen økonomiske situation vil takke dig, fordi din bil vil stoppe bruge mere mængde brændstof nødvendig.

Du kan også være interesseret

- Sådan væske danner vinduesviskere hjem

- Hvordan at rengøre din bil polstring: Hjem tricks

- 30 hjem retsmidler mod bil

- Hvordan til at fjerne is fra forruden, enkle tricks