Hvordan at vide, hvis du har lagt en trafik billet

Hvordan at vide, hvis du har lagt en trafik billet

Hvis du kører, mens de taler i telefon, og du "Hunted" af en trafik officer, mest sandsynligt er det, at du sender stoppe bilen. Agenten vil underrette dig i det øjeblik, der svarer til overtrædelsen (200 euro og tilbagetrækning af tre licens point) straf.

Men hvad med de bøder, du ikke rapporterer i hånden? Det kan være, at lovovertrædelsen er fanget af Pegasus, de DGT helikopter trafik kontrol fra luften, i hvilket tilfælde det tager billedet med den ulovlige handling og køretøjsdata (indskrivning) og anmeldelsen af ​​fint efter et stykke tid du kommer til dit hjem.

Så gør hastighed radarer. Fremgangsmåden til billeddannelse radar automatiseret behandling indebærer indsamling af oplysninger, i dette tilfælde registrering af køretøjer lovovertræder. Når du har samlet disse oplysninger vil blive behandlet af administrationen til at bestemme, hvilken type lovovertrædelse begået. Straffen skal efterfølgende meddeles, uden at der er en defineret tid til dette.

Hvordan du underrette de bøder

Meddelelse om trafik billet, når det er muligt, Det bør ske på det tidspunkt, hvor overtrædelsen sker. Men når dette ikke er muligt, der er andre måder at fortælle, hvis du har en trafik billet.

- Et system er gennem e-mail-trafik. For at gøre dette, du skal være registreret i denne web service, der tilbydes af DGT og Den består af et system af alarmer via sms, både bøder og andre data såsom udløbet kørekort. Denne service lader dig vide den dag og tid underretning om trafik billet er lavet.

- En anden måde at vide, hvis du har en fin, er, når underretning du sende det til dit hjem.

Men hvis du tror du har en trafik billet, men er ikke blevet anmeldt dig uanset årsagen, er det bedst Edictal adgang Traffic Sanktioner (TESTRA). Det er en web-tracking system bøder ikke anmeldt personligt. Ligesom sætte dit id og kontrollere, om der er nogen trafik billet i din beregning.

Det kan være, at når de indtastede data vises ikke nogen resultater. Dette betyder ikke altid, at vi ikke har sanktion. Det kan være, at stadig ikke er blevet behandlet klagen eller sanktionere krop ikke er registreret i systemet TESTRA.

Du kan også gå til officielle tidende den provins, hvor overtrædelsen, byrådet eller Provincial nærmeste indtraf. selv mere komfortabel er at komme ind i en af ​​disse fine findere tilgængelige på internettet: Buscamultas af DVuelta, www.tienesmultas.com, www.miratusmultas.com.

Du kan også være interesseret

De mest almindelige bøder

Fem Taster på meddelelser om bøder

Tricks til at anke en bøde