PSA annoncerer faktiske forbrug af 28 biler Peugeot, Citroën og DS

Udgivet faktiske forbrug af 28 modeller PSA GroupUdgivet faktiske forbrug af 28 modeller PSA GroupUdgivet faktiske forbrug af 28 modeller PSA GroupUdgivet faktiske forbrug af 28 modeller PSA Group

I november 2015 i et medie forbindelse med miskreditere bilsektoren efter springet til motorer souped Volkswagen, PSA-gruppen havde til hensigt at offentliggøre kunderne forbrug af sine biler i brug. Otte måneder senere har vi resultatet. 28 modeller er blevet valgt til at analysere de Peugeot, Citroën og DS mærker, baseret på øget salg.

På listen, som det franske selskab er værdsat en maksimal forskel på op til 2,7 liter pr hundred kilometer forbrug ruter mellem laboratoriedata og reel. Den største forskel præsenterer 3008 Peugeot 130 1.2 PureTech Start med&Stop seks-trins gearkasse og 17-tommer hjul, forbrugende laboratorium 4,9 liter til 7,6 liter hundrede og under virkelige forhold. På den modsatte side er Peugeot 208 1.6 BlueHDi 100 med fem-trins gearkasse og 16-tommer hjul, hvis svingning er 1,2 liter pr hundrede kilometer rejste. Samlet set er det blevet konstateret, at de opnåede målinger kan sammenlignes med dem kunder PSA (opnået i uafhængige undersøgelser).

Målingen udføres af PSA blev bestemt ved anvendelse af protokollen defineret med ngo Transport & Miljø (T&E) og Frankrig Nature Environnement (FNE) og revideret af Bureau Veritas. Inspireret af det europæiske projekt RDE (Real Driving Emissioner) brændstofforbrug beregnes gennem en bærbart udstyr er installeret i køretøjet (PEMS). Målingerne blev udført på offentlige veje åbne for trafik (25 km byen, 39 km vej og 31 km på motorvejen) og i de faktiske kørselsforhold (Anvendelse af klimaanlæg, vægt bagage og passagerer, ujævnt terræn, osv).

20 modeller senere på året

Greg Archer, direktør for Clean transportkøretøjer & Miljø, "disse tests i faktiske brug give kunderne mere information repræsentative prøver i nyere laboratorium, så nu kan du vælge de mest effektive modeller med fuldt kendskab til deres faktiske forbrug".

Inden udgangen af ​​året, vil PSA-koncernen frigive tallene for andre 20 modeller. Derudover vil give en simulator, der vil gøre det muligt for kunderne at forudse forbruget af dit køretøj afhængigt af din kørestil og anvendelsen (mix by / landevej / motorvej køretøj belastning ...). også, også tilvejebringe en anvendelse af miljøvenlig kørsel som vil kontrollere forbruget og dermed CO2-udledningen. Og i 2017, den franske gruppe offentliggjorde emissionen af ​​kvælstofoxider under forhold med den faktiske brug af kunderne.

Liste over reelle forbrug i forhold til godkendt

Peugeot: real forbrug

Peugeot-modeller

Citroen: real forbrug

Citroën modeller

DS biler: real forbrug

DS-modeller

Du kan også være interesseret

Europa godkender nye tests af det faktiske forbrug Worldwide harmoniserede lette køretøjer Test Procedures

Biler, der bedst passer til deres faktiske forbrug til den godkendte

Rigtig forbrug af biler foran den godkendte 18% forskel