Skoda Octavia RS TDI DSG 4×4: faktiske forbrug og indtryk

Skoda Octavia RS TDI DSG: første indtrykSkoda Octavia RS TDI DSG: første indtrykSkoda Octavia RS TDI DSG: første indtrykSkoda Octavia RS TDI DSG: første indtryk

Vi har allerede beviser den nye Skoda Octavia RS 2,0 TDI 184 hk 4X4 DSG ytoca starte vores ture faktiske forbrug på vejen. Normalt, at inkorporerer firehjulstræk bil er synonymt med øget forbrug brændstof, som nogle beskylder mere end andre, afhængigt af typen af ​​trækkraft ved at vælge. I tilfældet med denne Skoda Octavia RSestamos taler om 5. generation Haldex forskellen, den mest effektive hidtil og samtidig en, der bedst formår at overføre drejningsmoment mellem de to aksler, og kan nå 100% til bagakslen i tilfælde af alvorlig tab af trækkraft på forakslen. Dette system er i stand til at handle, selv før de når forhjulene skid.

I kombination med firehjulstræk, den Automatisk dobbelt kobling DSG betyder resten i den nye Skoda Octavia RS 2,0 TDI 184 hk til altid at opretholde det rigtige gear fra synspunkt effektiv, som det er tilfældet, vi vælger den kørselstilstand SPORT, Det handler om motorstyringen og ændre for at reducere svartiderne. En anden handling på denne måde er, at modificerer udstødningslyd ved hjælp af en sommerfugl, der især synes jeg det er et klogt træk, og ikke de sædvanlige lyd forstærkning systemer ansætte andre mærker, mere kunstig.

Bedøm din bil gratisSkoda Octavia RS TDI DSG 4x4: Forbruger rigtige "i skak"

Når Vi gennemsnitlige forbrug af denne nye version 4x4Skoda Octavia RS TDI, konklusionen er fundet i den samme linje i andre saloner kun forhjulstræk. I løbet af vejen er det blevet dannet med 5,35 l / 100 km faktiske forbrug målt ved vores tekniske center, en værdi meget lille i betragtning af dets størrelse og vægt.

En funktion, der hjælper Skoda Octavia RS TDI 4X4 at få denne rekord forbrugsgode er den Inertial funktion af DSG, der afkobler motoren af ​​forandringer i gunstige skråninger, når vi løft gashåndtaget. På rejse i byerne, mere af det samme, opnåelse med reelle forbrug på kun 6,66 l / 100 km, også meget lav for en sedan AWD og automatgear.

Bestemt, i en hypotetisk værdi-benefit er der intet som nu, at Skoda Octavia RS TDI DSG 4x4, placere en præmie på lige fod med deres brødre Volkswagen Group ... men væk fra disse i pris.

Du kan også være interesseret i:

Skoda Octavia fejrer 20 års succes

Så Skoda Octavia RS dans 4X4 i sneen

Alle faktiske forbrug af VW-koncernen og Mitsubishi, detailhandel