Volvo XC90 T8 Twin 408 hk: faktiske forbrug og første indtryk

Volvo XC90 T8 hybrid plug-in, afprøvning og det faktiske forbrugVolvo XC90 T8 hybrid plug-in, afprøvning og det faktiske forbrugVolvo XC90 T8 hybrid plug-in, afprøvning og det faktiske forbrugVolvo XC90 T8 hybrid plug-in, afprøvning og det faktiske forbrug

På papiret SUV Volvo XC90 størrelse T8 Twin benzinmotor og mere end 400 hk Det er et køretøj, som man ikke kan tale om brændstoføkonomi. Virkeligheden i dette Plug-in hybrid SUV Volvo er, at takket være den Hjælp den elektriske motor Det lykkedes udmærket, er det formes til vej med lidt over 8 liter 100 km i hybrid tilstand, værdi kan reduceres yderligere i forhold til circulemos hvad tilstand 100% elektrisk energi, vi har gemt fra nettet.

Med hensyn udgave Volvo XC90 T6 320 hk at Det er ikke hybrid, reduktionen i denne type anvendelse er 1 liter, men den reelle reduktion kommer til at cirkulere by, hvor Volvo XC90 T8 Twin hybrid forbruger kun 7,64 l / 100 km, regne over mange mindre køretøjer vægt og drives af dieselmotorer.

Volvo XC90 T8 Twin HybridVolvo XC90 T8 Twin: mere end en SUV

De har aldrig været volvo køretøjer til at have reference til dynamisk niveau, og dette Volvo XC90 T8 Twin er ingen undtagelse, men faktum er, at Det føles meget komfortabel og valgfri luftaffjedring får indeholde krop mere effektivt end normalt Volvo måde. har så off road at uddrive asfalt efterlader en højde på 270 mm med 30 mere end metálica- suspension og anvender den elektriske motor til at drive bagakslen og funktioner til 4x4. Hvis noget behov forbedring er i smidighed i ændringer support, noget, der udfordrer BMW X5, Audi Q7 og Porsche Cayenne overgå ham.

Med hensyn til den kahyt er ikke nogen overraskelse fremragende kvalitet produktion. Det bedste ved indersiden? Så komfortable sæder og en hud med sådan udsøgt takt.