Fiat Panda Cross 4×4 Multijet 95 HK: faktiske forbrug og første indtryk

Hvor meget koster Fiat Panda Cross?Hvor meget koster Fiat Panda Cross?Hvor meget koster Fiat Panda Cross?Hvor meget koster Fiat Panda Cross?

Under forudsætning af Fiat Panda til tørre, den panda Cross vi er en lille SUV som fuldstændig. Sammenlignet med bil del, de væsentligste forskelle er: plastik beskyttelse i kroppen, dækker stål beklædning, den forskellige forlygterne til resten af ​​området og to klip rødt stål også på forsiden for at lette redningsaktioner fra vejene.

den frihøjde den Fiat Panda Cross kommer til 165 mm. cirka M + S dæk, den AWD og en TT vinkler for sig selv ønsker mange andre, gør denne lille utilitaristisk ene autentiske off-road legetøj. Inde foruden polstring og trim, en anden særkende Vi findes i en drejeknap, udvælgelse af tilstand "off road" og Descent Control.

i vej, koldt i disse dage, og meget af ruten med salt, synes det overraskende, hvor godt det går, lænet mod dæk Goodyear Vector 4Seasons, ridning vores enhed. Vi har ikke taget nogen "skræmme" i områder for de mange års erfaring ved vi, at alt efter om morgenen kan have visse iskapperne og fugtigheder. Og er, at fra autopista.es understøtter brugen dæk inviernoo blandet, fordi mere og mere effektive og giver sikrere fører og passagerer. Som i alle Fiat Panda, vi savner lidt mere præcis retning, men vi må ikke glemme, at det er en utilitaristisk. Selv med den "By" slukket tilstand, Det kræver flere kilometer for at få brugt og vinde tillid.

Fiat Panda CrossFiat Panda Cross 4x4 1,3 Multijet: motorydelse

med Dieselmotor opdatering nye 1.3 Multijet, dens magt stiger til 95 CV. I praksis er der ikke meget forskel med den version erstatter, bortset fra at det er meget mere behagelige bymæssige ruter, en lav regime meget opløsningsmiddel. Måske mere bemærkelsesværdigt, at den nye Fiat Panda Cross Multijet 95 hk Den præsenterer et lavt niveau af emissioner, med bare 119 g / km CO2, som fritager dig fra at betale skat.

Med hensyn til den faktiske forbrug, fremhæve 5,44 l / 100 km motorvej opnået et gennemsnit på 97,33 km / t, med en indbygget computer mærkning 5,5 l / 100 km, helt nøjagtige. Men det er i by, støttet af et system af stop-start motor stop / start lidt bister men fremragende præstation, hvor den nye Fiat Panda Cross gør forskellen, da kun 2/10 ovenfor til venstre, få et resultat af 5,64 l / 100 km.

I sidste ende er Fiat Panda Cross er et hjælpeprogram "off road" for alle målgrupper og en Brug temmelig stram økonomi.

Fiat Panda Cross 4x4 1.3 Multijet. TT Cotas

- Angrebsvinkel: 27,5 °
- Afslut vinkel: 39 ° (flugt)
- Gennemslagsspænding vinkel: 22 *
- Frihøjde: 165 mm
- Fording dybde: 760 mm
- Forhjulsophæng slagtilfælde: 250 mm
- Baghjulsophæng slagtilfælde: 260 mm