Bøder sætte flere varevogne og lastbiler

Bøder sætte flere varevogne og lastbiler

den varevogne og lastbiler er igen i søgelyset Trafik med den nye særlig overvågning kampagne, DGT gennemført indtil den 21. februar. I samme kampagne, for et år siden, blev mere end 80.000 sådanne køretøjer overvåges og rapporteres mere end 11.000, næsten 14 procent kontrolleret.

I tilfælde af lastbiler og varevogne, og som det sker med biler og motorcykler, Hurtigere er den mest almindelige forseelse blandt bilister. For omkring et år siden, begyndte at operere radarer genkende og skelne den type køretøj pågældende kan gøre klagen tilpasset det, laveste tilladte maksimale hastighed i disse køretøjer end i personbiler, 100 eller 90 i motorvejsforbindelser, afhængigt af køretøjet og 80 eller 70 på konventionelle veje.

For det andet, besætte bøder for ikke at have ITV i orden, huske, at disse køretøjer skal passere hyppigere end personbiler, og ikke at have obligatorisk forsikring. Andre problemer med dokumentation af køretøjet eller føreren er den tredje årsag til fint mellem varevogne og lastbiler. Efterfulgt af nonuse af sikkerhedsselen, som det er stadig uafklaret i denne type køretøjer. Også almindelige er bøder for overvægt eller stress og mindre positiv over for alkohol og narkotika.

For lastbiler, uregelmæssigheder i fartskriveren og køretider besætte det store flertal af bøderne. vil du følge tekniske fejl i køretøjer og overvægt og dårlig lastning eller stuvning af denne. Luk rækkefølgen manglende brug af sikkerhedssele og alkohol og narkotika positiv

recidivister krig

Eftersom et år siden DGT er begyndt at informere Generaldirektoratet for landtransport sanktioner begået af recidivist drivere, så at bortset fra sanktioner for chauffører-egne undersøgelser af virksomheder, de arbejder for er lavet, selv at overveje virksomheder, der begår flere forbrydelser mister evnen til at operere i vores land.

Du kan også være interesseret

Van drivere er mere tilbøjelige til at gå ned

Vans og motorcykler, enmersas i mange ulykker

10 tips til at huske at gøre flytningen ind i en leje varevogn