Gratis prøveversion den billigste og interessant SUV: Dacia Duster, Suzuki Jimny … og mange flere

Dacia Duster og Suzuki Jimny, to økonomiske SUVDacia Duster og Suzuki Jimny, to økonomiske SUVDacia Duster og Suzuki Jimny, to økonomiske SUVDacia Duster og Suzuki Jimny, to økonomiske SUV

Blive overrasket over den Dacia Duster og Suzuki Jimny, to SUV meget at overveje deres rimelig pris og funktionalitet. Test The Best SUV, der afholdes den 16., 17. og 18. juni på messen i Las Rozas, Madrid, Det giver dig en helt gratis mulighed for at sidde bag rattet i Duster og Jimny og kontrollere alt, hvad de kan tilbyde. Det er den største begivenhed i Spanien for at prøve at finde biler, vil du tabe?

Vil du prøve gratis Dacia Duster? Tilmeld dig her til at teste de bedste SUV.

Dacia Duster: den mest populære

Den Dacia Duster SUV er en af ​​de mest populære lave omkostninger i Europa. Motoren Serien består af to benzin -1.6 115PS og 1.2 TCE 125 CV- og to Diesel -1.5 dCi 90 og 110 hk. 1.6 benzinmotor 105 hk Duster Det er en variant, der kan køre på flydende gas (GLP).

til benzinmotorer og diesel 110 Dacia Duster Du kan anmode om en firehjulstræk. den seneste nyheder model er inkorporeringen af en version med automatisk dobbelt-kobling (EDC) og seks gear, som kan bestilles kun med dieselmotoren på 110 hk.
Meget snart vil der komme en anden generation af Dacia Duster. Det vil bringe nyhed forskellige kropstyper; Hvis indtil nu solgt med fem døre og fem sæder, Det er meget sandsynligt, at du får en Grand Duster længere version -omkring 4,6 m- og en konfigurerbar inden for 7 sæder; og På den anden side, en mindre version 4.20 meter lang, der skal indgå i det segment af by- eller lille SUV.

Vil du prøve Suzuki Jimny gratis? Tilmeld dig her til at teste de bedste SUV.

Suzuki Jimny: essensen af ​​SUV

Apropos Suzuki, især i vores land, taler om road. Det er et mærke i deres gener fører køre off asfalt, der tilbyder modeller, der reagerer bedst, når vejen er kompliceret og en værdi interessant.

Den ubrændbare Suzuki Jimny Det er et godt eksempel på dette mærke filosofi. Den lille terrængående firehjulstræk, Det giver store off-road egenskaber, og en af ​​de bedste værdi for pengene på markedet. Dens kendetegn er hans krop, knap 3,67 meter lang, tre-dørs, fire-hjulstræk og fire pladser inde.

Suzuki Jimny kommer med en benzinmotor 1.3 firecylindret 85 hk magt. Forbrugsniveauer og CO2 holdes ved 7,1 l / 100 og 162 g / km, hhv.

Du kan også være interesseret i:

Ny Dacia Duster 2017: billigere og flere versioner

Dacia Duster 2018 og vil være den nye lave omkostninger SUV

SUV'er kendte Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross