Procedurer for salg af din bil, og online

Procedurer for salg af din bil, og online

Tramicar er en online løsning at hjælpe individer i processen med at købe dit køretøj. med en fast sats på 50 euro, brugere kan få adgang til alle de forudgående oplysninger Overførselsbeløbet og har den rådgivning og ledelse relaterede med obligatoriske procedurer i at sælge en bil, da de er ejerskifte, skat forlig eller opnåelse kørekort, blandt andre.

Praktisk og let

For at bruge Tramicar, bare adgang til internettet (Tramicar.es) fra enhver enhed, computer eller smartphone. Forudsat nogle grundlæggende køretøjsregistre -fabrikat, model, motor, brændstof og styrke- Du ved, når det samlede beløb afledt af gebyrer og afvikling af afgiftsordninger, hvortil skal lægges ejerskiftet, der involverer at købe eller sælge en bil. Denne information er gratis, og du accepterer at ansætte absolut ingenting.

Hvis du beslutter at Tramicar use-tjenester, du kun give dine personlige oplysninger og vælge et kontor validator-der er over 60 spredt over hele Spanien-, som bliver nødt til at gå sammen med den bil, køber, dag og tidspunkt, der bedst vil komme, til signering dokumentation. Så Det er, når du blot betale administrationsgebyrer afledt af operationen: 50 euro.

Også du kan downloade online-dokumenter du nødt til at underskrive med køberen at gennemføre købet: købsaftalen, mandater til ejerskifte og overførsel anmodning om trafik.

Og for både køber og sælger jer informeret på alle tidspunkter tilstanden af ​​dine papirer, du Tramicar muliggør en private rum i sit spind.

Ekstra tjenester for køber og sælger

Desuden, hvis du er købe en bil og du vil have fred i sindet, der er fri for de administrative byrder, du kan indgå kontrakt med Tramicar "Ren Rapport Car". Med dette dokument vil du vide, hvis køretøjet er fri for enhver administrativ byrde, som embargoer, finans og skat. pris, 15 euro.

Det er også muligt at leje en "Notice of Sale" for 38 euro, en dokument, der bekræfter, at køretøjet ikke længere er din ejendom og undgår ethvert ansvar for det fra indgivelsen.