Jam undslipper din bil licens: ny Yamaha 125

Omgår marmelade med din bil licens: ny Yamaha N-Max og TrekantsområdetOmgår marmelade med din bil licens: ny Yamaha N-Max og TrekantsområdetOmgår marmelade med din bil licens: ny Yamaha N-Max og TrekantsområdetOmgår marmelade med din bil licens: ny Yamaha N-Max og Trekantsområdet

Klokken er nu, mere end nogensinde, guld. Og så er og behovet for garantere os mobilitet i byen en begrænsning af luftforureningen stadig kvælende dag driver miljø. Tætheden af ​​byernes trafikpropper stiger og samtidig, begynder at etablere nye protokoller for at begrænse adgangen til biler som miljøbeskyttelse. Før denne aktuelle situation, som vil gå til mere i de kommende år, og i dag er der nye alternativer med til at overvinde eventuelle vanskeligheder opstår til dit daglige mobilitet og også det har nu en af ​​de tags effektiv køretøj i den nye kategorisering af DGT: ny scooter 125. Det bare gør du skal have din bil licens i kraft, og selv et budget på mindre end 3.000 euro.

den opløsning derfor at drage fuld fordel af den daglige mobilitet tilbydes i dag Yamaha med sin nye serie 125: N-Max og Tricity, to meget forskellige scooter tilpasset for alle brugere og anmode om at blive håndteret uden tidligere erfaring i verden af ​​motorcykler og med din nuværende licens B1. Utvivlsomt, begge repræsenterer og fremtidens mobilitet.

Yamaha 125 scooterden nye Yamaha N-Max vil give dig mulighed for at omgå trafikprop bevæger byernes by med mere konventionel scooter koncept 125. Ja, den er udstyret med en kunst motor, med et moderne system med variabel ventil timing stand til at levere meget gode resultater og meget lavt forbrug: Du vil bevæge sig med hendes udgifter bare en liter pr 45 kilometer. Denne nye model udmærker sig ved sin ekstremt kompakte størrelse, som giver en håndtering meget simpelt for den mindre erfarne chauffør. Tilbud, selvfølgelig, plads til at rumme en hjelm, der ikke fritager dig fra at have en meget lav sædet, så det er let at nå jorden og udfører enhver manøvre. Dens nye 13-tommer hjul giver dig en meget god opførsel blandt gader og ABS som standard funktioner, giver maksimal sikkerhed ved opbremsning selv på våd skridt firma eller malet zebra. Som du kan se, ingen tvivl det mest interessante alternativ at undslippe marmelade af en officiel pris på kun 2,849 euro.

Yamaha TrekantsområdetYamaha Trekantsområdet: mulighed for 3 hjul

Hvis Yamaha N-Max repræsenterer den mest konventionelle begrebet scooter, den nye Yamaha Tricity 125 er placeret som den mest innovative formel at komme rundt i byen. Dette sofistikerede model udmærker sig ved har 3 hjul, to i front for at sikre ekstra sikkerhed højere endnu. Dette nye system, der er udviklet af Yamaha, skal du ikke tilføje for meget volumen sikre en god bearbejdelighed. Karantæner er uafhængige og kan ikke låses, så lyskrydset skal sætte fødderne på jorden for at holde så enhver scooter. Alt dette gør det muligt faktisk kørsel på enhver cykel, tilbyder mere sikkerhed forandring ved at vippe og bremsning. På den nye Yamaha Trekantsområdet er en version med kombineret bremsning (Dens officielle pris er kun 3.699 euro), At trykke den bageste bremsegrebet ved at virke på den venstre forreste og den bageste. Den findes også en anden version med ABS, noget, der hæver sin pris (4.199 euro), men stadig det giver et højere niveau af aktiv sikkerhed. Som N-Max, kan rumme en hjelm og har hook på bagsiden af ​​skjoldet.

Kort sagt, Yamaha præsenterer i dag to nye scooter 125 tilpasset alle målgrupper... der er villig til at slippe for marmelade og forestående restriktioner mobilitet.

Du kan også være interesseret i:

Ris Yamaha Sport Concept: sportsvogn Yamaha

Yamaha Factory Racing Abarth 595

Motiv.e Yamaha: Yamaha elbil