Lamborghini viser en SUV at kolonisere Mars

Lamborghini viser en SUV at kolonisere Mars

Lamborghini har peget på rumkapløbet. Mars så store mål at opnå i fremtiden, har det italienske firma designet superbil en SUV med til at lede erobringen af ​​den røde planet. Et køretøj, der fremhæver dens modstand mod ugunstige forhold, at besætningen kunne findes på Mars og den nødvendige alsidighed til at fungere gnidningsløst på tværs af dens overflade.

Derfor er den store satsning er Lamborghini af et drivsystem, som Alle hjul er drevet og retningsbestemt, og et system svarende til det caterpillar køretøj fremdrift til side af bevægelse akser. Med dette, ville SUV vinde i mobilitet og trækkraft evne til at overvinde forhindringer, der opstår.

Derudover Lamborghini mener, at alsidigheden af ​​køretøjet vil være afgørende for en Mars-mission til en succes. Derfor er interiøret er designet til at transportere det største antal af mad og materialer uden at gå på kompromis med beboelighed Interiør. Sengene er folde til at vinde i rummet og SUV ville have en række huller og sprækker til at gemme alt det nødvendige for missionen.

Det bedste eksempel på alsidighed er dens hjul. Dækket af hjulkapsler, ville dets fremdriftssystem tillade opbevaring af fødevarer og materialer, da, som det er blevet sagt før, mangler de problemer forårsaget af trækkraft akser. Lamborghini SUV er derfor designet til at overvinde enhver forhindring, uden at gå på kompromis med komfort og mission effektivitet.

Du kan også være interesseret i:

Audi Quattro Lunar, vil bilen rejse ud i rummet

Den autonome bil NASA, Google og Apple skælve

Antonio Banderas vil Ferruccio Lamborghini