Bultaco Brinco R: fremmer dine grænser (video)

Sikkert du kan huske vores første erfaring med Brinco Bultaco: med udgave "S", forsøgte deres mere urban side. Nu kommer turen til at prøve den anden yderlighed, udgave "R", den mest stand til at bevæge sig gennem alle typer terræn. Og når vi siger alle, vi ærer sætningen: vi er gået til Madrid Sierra og vi testet under alle forhold.

Resultatet, i video, hvor vi giver flere tekniske detaljer i Brinco. Kan du huske? Bultaco definerer det som "Moto E-Bike"En Hybridcykel og motorcykel: Du kan pedalerne eller accelerere med Brinco knytnæve og hjælpe elektrisk bistand det indeholder. I tilfældet med R Frink, diskuterer vi den eneste variant af området ingen grund til at registrere sig som knallert, modsætning til Frink S, C eller Frink Frink RE.

Som en hilsen til vores verden, alle fire hjul, Bultaco har skabt en begrænset specialudgave kaldet Brinco Discovery Edition, en siddende på Frink R med modifikationer fjedervandring, bremse og andre versioner. Selvfølgelig, i sit design viser nogle detaljer minder om Land Rover Discovery, SUV knyttet til Bultaco Frink og har en særlig støtte på dens bageste.

Har du lyst til at prøve?

Den nye Bultaco Brinco ikke forlade nogen ligegyldig. Det er et innovativt koncept med løsninger og fordele ved egen unikke mobilitet. Det kan synes en elektrisk cykel mere, eller økologisk cykel bymæssig karakter, men det er, og mere. Det er den Bultaco Brinco Tør du prøve det? Oplev det og tilmeld dig her.

Tilmeld dig her og prøv Bultaco Brinco