Hvad byer er billigere bil shtick?

Hvad byer er billigere bil shtick?

Road skat, eller hvad det er populært kendt som Skat af motorkøretøjer, Det blev oprettet i Spanien mere end 20 år og genererer en årlig omsætning på mere end 2.000 millioner euro til lokale haciendaer. Det er en By skat, der skal betales hvert år uden at fejle.

Ligesom hvert år, Europæiske partnere Bilisterne (AEA) analyseret afgiftssatser, også kaldet "stunt bil" mellem forskellige spanske kommuner. Sammenligning med andre takster er blevet klart, at der er ægte "skattely" for nogle bilister.

I del, er det fordi den loven tillader hver kommune frit sætte sin kurs inden for et interval, hvilket har resulteret skal oprettes i Spanien en betydelige prisforskelle i forhold til betaling af den kommunale skat.

Byen med vejskat billigere

Byen med den billigste Trafik Skat er Melilla. Dette efterfølges Ceuta, Caceres, Jaen og A Coruña. For eksempel, et gennemsnitligt køretøj på 11 CV er betalt i byen Melilla 17.04 euro. Denne samme køretøj skulle betale 59 euro i Madrid og San Sebastián, 83,68 euro.

I mellemtiden, byen med de dyreste vægtafgift er San Sebastián. Efter den baskiske by er op til otte flere byer med samme sats: Ciudad Real, Granada, Huelva, Lleida, Palma de Mallorca, Tarragona, Teruel og Valladolid.

Med hensyn til motorcykler, prisforskellene er endnu større. For eksempel en motorcykel af 600cc løn på Melilla 15,15 euro. dog San Sebastián i samme køretøj betaler 74.74 euro.

Husk, at Skat Motor Vehicle Det skal betales i kommunen, der er optaget i registreringsattesten. Og, hvis du sælger bilen, skal den årlige skat betale det, der ser ud som ejer af bilen den 1. januar, i henhold til gældende regler.

Du kan også være interesseret

-Regeringen ønsker at sænke skatten på brændstofeffektive biler

-Ti trin til at sælge en bil

-skattefordele for store familier