ITV priser: forskelle på mere end 100 procent

ITV priser: forskelle på mere end 100 procent

Priser bilsynsvirksomhed (ITV) rækkevidde på op til 102 procent afhængig af den selvstyrende region, hvor kontrollen udføres, ifølge en undersøgelse af Facua.

Variationen mellem den dyreste og mest økonomiske anmeldelse er 64% for benzinbiler, hvor Andalusien er den billigste samfund, hvis køretøjer under 1.600 kubikcentimeter tages som reference, Cantabrien og den dyreste.

Hvis talt dieseldrevne personbiler, forskellene nå mere end fordoblet, 102 procent, Extremadura og fællesskabet med de laveste priser mod Madrid, som har den højeste.

Den gennemsnitlige pris på ITV i Spanien i 2017 er 34,62 euro for benzindrevne biler og 41,9 euro for diesel. I denne henseende det gennemsnitlige beløb, herunder benzin og diesel, er 37.89 euro, som repræsenterer en lille stigning på 0,3 procent i forhold til nuværende satser i 2016.

ITV pris: den dyreste og den billigste

De selvstyrende regioner, der er optaget satser billigere er Extremadura (25.45 euro på stationer drives direkte af den regionale regering og 32 euro, hvor de er under koncession) og Navarra (29,40 euro). Begge opretholde den samme pris for både benzin biler og diesel.

Ved den modsatte ende ligger Madrid. Den gennemsnitlige blandt de adspurgte ITV-stationer i Madrid, om fastsættelse uden autonom regulering, er 53.45 euro i biler med dieselmotor og benzin 37,70 euro. Bag Madrid er Cantabria (42.80 euro personbil benzin og diesel 48,46 euro), den selvstyrende by Ceuta (43.95 euro og 52,13 euro), Euskadi (42.79 euro både benzin som diesel) og Valencia (40.29 euro personbil benzin og dieselmotoren 51,64).

På den anden side, Asturien er den region, hvor de ITV satser har oplevet en større stigning i 2017 i forhold til året, 4,5 procent. Denne stigning i kontrast til det faktum, at de fleste af de samfund har holdt deres satser frosne i år.

Foruden Asturias, er prisen på ITV steget i Galicien (1,2 procent), Euskadi (0,7 procent), Ceuta (0,7 procent) og Madrid (lidt mere end 1 procent i gennemsnit ). Kun i de Baleariske Øer og kun i tilfælde af Mallorca, oplevede satser en mindre tilbagegang, 0,6 procent i løbet af 2016.

liberaliserede tjenester i Madrid

Den Madrid, den dyreste i absolutte tal i forhold til prisen på ITV for dieselbiler, er den eneste af Spanien, hvor tjeneste bilsynsvirksomhed liberaliseres, og derfor Priserne er ikke reguleret af den regionale administration.

I denne henseende hvert selskab opkræver de priser, den finder hensigtsmæssige, Mens på offentliggjorte priser på hver station ITV de fleste virksomheder anvende forskellige rabatter for at forsøge at tiltrække flere kunder, afhængig af de skemaer, som udnævnelsen til inspektion, hvis anmodet om eller er indgået i elektronisk form eller ej. FACUA har ikke taget hensyn til disse rabatter til studiet på grund af dets heterogenitet.

Ifølge de offentliggjorte priser for hver etablering af ITV, den gennemsnitlige pris på inspektion i Madrid Fællesskab er 37,70 euro i benzinbiler, et tal, er 8,8% over det spanske gennemsnit, og 53.45 euro i dieselbiler, Det repræsenterer 28,6 procent mere end det nationale gennemsnit.