De mest almindelige fejl i køreprøve

De mest almindelige fejl i køreprøve

Den mest almindelige fejl studerende ved boarding et køretøj til den praktiske køreprøve er ikke at vide korrekt fortolke vejskilte. Dette er en alvorlig forbrydelse, som skal tilføjes, at ikke respekterer sideplads når de kører i byområder, i henhold FORMASTER, Danner Professional Association of Business Logistics, Transport og trafiksikkerhed.

Studerende er i stand til at skelne og differentiere signaler fra andre, men når de står med en 'Stop' eller 'Give Way', ikke at vide, hvordan man opfører sig. Også, de ikke observere godt på begge sider af vejen, før du foretager et sving eller vejkryds. Og, for eksempel, enten kendt eller korrekt udføre prioritet med køretøjet drejer til venstre. Disse fejl anses alvorlig forseelse i den praktiske prøve og en af ​​de mest almindelige årsager til spænding.

En af de sværeste øjeblikke er, når en elev møder en rundkørsel og du er nødt til at gå igennem det. Udfør godt kender manøvre inkorporering og udgang, vige for køretøjer rejser på det og korrekt køretøj, når den krydser, er også svagheder studerende.

Som for crosswalks, nerver og manglende observation, de er ofte årsagen manglende opnåelse for fodgængere venter på at krydse, meget alvorlig forbrydelse, som normalt dumpe eksamen.

køreprøve

Det sværeste at lære

Alle disse fejl er ikke langt fra de aspekter, der er langsomme til at lære. De fleste studerende finder svært ved praktiske køretimer er den korrekte brug af de forskellige hastigheder gear. er også "fast" at vide, takket være tælleren, når du skal skifte gear, og kobling pedaler set-speeder eller kobling bremse.

Andre situationer, som de fleste omkostninger der kører dem til at lære adfærd i rundkørsler og kender den korrekte sikkerhedsafstand.

Fejl i den teoretiske prøve

Hvis vi fokuserer i den teoretiske prøve, også fandt vi almindelige fejl blandt unge forbereder sig til licensen. Ud over den manglende forståelse af de pågældende erklæringer, forpligtet til at reagere automatisk uden slut læse spørgsmål og gøre den hukommelse test, der mange svigt spørgsmål om hastigheder, lys og elektronisk vejafgift.

Studerende Det koster dem mere at assimilere den teoretiske dagsorden spørgsmålene om hastighedsgrænser efter type af veje og motorveje, ud over den reaktion bremsning tid Nødsituation eller anvendelse belysning på forskellige tidspunkter som regn eller tåge.

Nerver spiller ofte tricks elever præsenteres til overvejelse og gøre dem lave fejl, der ikke blev udført under træningen med læreren, men disse fejl er også på grund af, at stigende grad gøres mindre praktisk og studerende er mindre forberedt undersøgelse. Derudover Mange studerende bringe "Laster" til køreskole som de er vanskelige at korrigere. Disse er:

* Placering af foden på koblingspedalen med gear til et stop

* Manglende overholdelse trafik og mulige manøvrer af biler, der kører ved siden af ​​os korrekt