Er det returnere Toyota Celica? Ja tak!

En fremtid Toyota Celica? Hvorfor ikke?En fremtid Toyota Celica? Hvorfor ikke?En fremtid Toyota Celica? Hvorfor ikke?En fremtid Toyota Celica? Hvorfor ikke?

Der er ingen tvivl om, at mange Vi ville være glade, at Toyota genopliver et af sine legendariske sport, en, der i 35 år gjort historie på vores veje. vi taler om Toyota Celica, en bil, der var til salg for syv generationer siden 1971 og 2006, og kunne vende tilbage til vores liv.

Hvordan? Hvis du ikke kender endnu, Toyota og BMW dannet et alliance tidligere i dette årti, at ville give liv til en række sportsgrene i deres respektive områder. Efter en ny generation af køretøjer, køretøjer af den tyske mark (Familie "Z") og den nye Toyota Supra, Celica kunne blive en realitet.

Først Z4, så Supra ... og så?

Første ting først: BMW Han præsenterede i Frankfurt Auto Show den BMW Z4 Concept, en prototype, der sætter første sten for den næste generation af sin to-sæders cabriolet. den Toyota Supra, format coupé og har stadig ikke gjort noget officielt, kom lige efter brug af samme platform, men ikke der konkurrerer fremtiden Z4 (eller Z5?).

Når BMW og Toyota lancerede to første spillerunde, kom de andre. Og dem, som bil og chauffør medier har allerede forudsagt, at den Toyota Celica Han kunne vende tilbage til vores liv. Prototyper set i de senere år som Toyota TF-1 Koncept eller S-FR Concept De kunne give os nogle fingerpeg ikke kun for den mulige Celica, også for Supra.

I tilfælde af Celica, bør det erindres, at hans efterfølger, Toyota GT86, Det er for nylig blevet opdateret, så det stadig er kommet for at blive. En anden mulighed er, at "Celica" bliver en nævne at henvise til visse sportsgrene versioner Toyota biler, som det er tilfældet med "F-Sport" familie gruppens premium mærke Lexus. Denne linje synes sikker, nu bare nødt til at se, hvordan det kommer.

den Tokyo Motor Show, som starter den 27. oktober, kunne være en markeret på kalenderen Toyota har planer om at afsløre sin nye dato. Vi ser.

Du kan også være interesseret i:

Toyota 86 Shooting Brake: hvad en sport!

BMW offensiv: alle modeller kommer

Toyota FT-1 koncept, racing arv fra sin bedste side

Toyota FR-S Concept, den kommende rival til Mazda MX-5?