De bedste bilmærker markedsværdi

den bedste bil mærker i værdi i 2017den bedste bil mærker i værdi i 2017den bedste bil mærker i værdi i 2017den bedste bil mærker i værdi i 2017

I Autopista.es desgranamos i dag nye resultater og forsøgsresultater bedste biler 2017, den mere komplet og omfattende rapport i Europa forsøger at analysere det samlede billede med forbrugere på bilproducenter. Og i dag har vi fokus på måske den vigtigste del for købere:hvilke mærker bedre markedsværdi er? I dette år, op 200.000 læsere af de 17 publikationer forlaget Motor Presse International associeret, hver af de 13 egenskaber, der gør op analysen, de mærker under deres sunde fornuft er identificeret med hver af dem. I Spanien, denne prestigefyldte og vigtige Undersøgelsen gennemføres gennem vores Motorvej magasiner, nuværende bil, motorvej, CLASSIC CAR MOTOR og og selvfølgelig gennem vores web, www.autopista.es.

Bedste Biler 2017: de bedste mærker af biler

I attributten Undersøgelse Værdi bedste biler 2017, premium brands forsvinder fra toppen, med undtagelse af Audi, og monopolisere de øverste placeringer generalist virksomheder på markedet. Højest vurderet Denne udgave er plads at selv om det ikke har været den bedst sælgende mærke i Spanien i 2016, har selv placeret to af sine modeller, den nye Seat Ibiza og Leon som krævet af købere. Derudover Han har lanceret sin første SUV, Ateca Seat, som er at have en meget god kommerciel vært endda måneder venter på købet. den Kommer snart Brand De vil være en lille SUV, Arona, og en større 7-sæders, som vi allerede har diskuteret. Gode ​​fremtidsudsigter derfor for det spanske mærke.

Sæde: InteriorCitroën ledsaget af hånden Seat også gode resultater, fortsætte den linje allerede markeret sidste år. den Fransk fabrikant har altid været kendt for nogle meget konkurrencedygtige produkter i pris, og forbrugerne samtidig med at de værdsætter deres kvalitet: Gode nyheder. Blandt dens mest solgte modeller regne alle C4 familie (Herunder Cactus eller Picasso MPV'er) og den nye C3 har bragt et pust af frisk luft. Og næste år lover betydelige fremskridt allerede annonceret to modeller, der er målrettet Star-segmentet, SUV: den mindste C3 Aircross og den største C5 Aircross.

Lukker podiet anden klassiker Denne rangordning af bedste værdi, som er Skoda. I denne udgave mister positioner (faktisk var leder i 2016), men i stedet holder den store score og hoved på den vurdering, som ejerne af mærket, som er meget værdifuld. Ankomsten i år af den store SUV Kodiaq, og annonceringen af ​​den kommende kompakt Karoq, med basen Ateca, Det bør være et boost forud for nye udgaver.

Andre producenter er fordelt over hele resten af ​​bordet med større eller mindre succes, også understreger selvfølgelig Ford, den koreanske Kia og Hyundai og Renault og Dacia. Vi forlader den endelige prioritering.

Generel klassifikation: top 15 mærker i værdi

1. Sæde: 26

2. Citroën: 25

3. Skoda: 23

4. Ford 19

5. Kia: 18

6. Hyundai: 17

7. Renault 16

8. Dacia: 15

9. Peugeot: 14

10. Opel: 13

11. Toyota 12

Mazda 12.- 11

13.- Honda: 9

14.- Fiat: 9

15.- Audi: 9

(*). optalt en positiv mærke på den samlede undersøgelse.

Skoda rækkevidde KodiaqUdtalelsen fra brugerne af mærket

Vi har sagt før: i dette afsnit, chauffører tænker på deres biler, og igen i år placeret i Skoda først, efterfulgt af Ctiroën. For tredje situation, foretrækker Seat, bytte roller med Hyundai i denne undersøgelse 2017. Fordelingen af ​​følgende positioner er i modstrid med resten af ​​de generalist mærker, præmien allerede indført.

Udtalelsen fra uerfarne bilister

Et andet kapitel at studere inden for de bedste biler 2017 rapport har at gøre med visningen af ​​chauffører med mindre end 3 år gammel bil. Hvordan vi værdsætter? Vigtige fremskridt her også Seat, som er lavet med sejr -i 2015 besatte den syvende position-sammen med Citroën. Skoda og Kia er lige bag.

Udtalelsen fra dem, der ønsker at sammenligne nye bil

Ny sektion et studie, hvor Sæde og Citroen mærker i dag er primært værdsat fleste potentielle købere. Bag dem, holde indsatserne ind i fodboldtipning opkøbe Ford, Hyundai, Kia og Skoda, resulterer meget på linje generaler i dette afsnit.

Udtalelsen fra unge under 29 år

Yngre bilister også er klare: hans foretrukne mærker, Seat, Ford og Citroën De indtager podiet i denne rækkefølge stemme. Peugeot er også en højt værdsat mærke ranking fjerde.

Hvad de tror ældre end 30 år

De ledende drivere er enig med junior, og gøre vinder som mest værdifulde brand Seat, Skoda nedrykkende, der udløb i 2015, til tredjepladsen.

Dacia SanderoHvad kvinder tænker

Interessante svar fra kvinderne i denne undersøgelse bedste biler 2017, der tildeler Dacia en vigtig sekund efter Citroen, som er den mest værdsat i værdi. Sidste år, den rumænske mærke var ottende i den liga. Stort spring fremad.

mænd, hvad de mener

Identiske resultater for de første stillinger end dem, der opnås ved de globale læsere. I alt svarene fra mænd, igen Seat vinder igen efterfulgt af Citroën. Vi vil se næste år, at resultater, der fremkommer fra denne rapport år: den nye bil vil have meget at sige.

Du kan også være interesseret i:

Bil mærker med bedste værdi 2016

De bedste biler Bedste Biler 2017 i Tyskland

Alle vindende biler i bedste biler 2016