Ford Focus udvider garanti

Ford Focus udvider garanti

Ud over at overvinde de fortsatte opfordringer til anmeldelse, har Ford skulle konkurrere med en hård rabat politik gennemført af sine amerikanske konkurrenter (General Motors og Chrysler), og hold udkig efter japanske mærker.

Så den blå Oval har besluttet at forlænge garantien for den nye Focus, der skal sælges i 2003, vil blive solgt med 5 år eller 100.000 miles. Ifølge Steve Lyons, præsident for divisionen, vil den nye garanti program omfatter vejhjælp eller byen og kombineret med den garanti planen chok 3 år eller 36.000 miles, at mærket har i kraft. Ford hævder, at dette program håber at øge salget af Focus med 10 procent.

fortsætter "nul-finansiering"
Det er ikke den eneste indsats, der vil gøre Ford til at tiltrække kunder. Den amerikanske presse sikrer, at signaturen forbliver kaldt "nul-finansiering" i nogle modeller af biler og lastbiler. Især vil drage fordel af denne fordelagtige finansiering Ford Crown Victoria, den Windstar, Taurus, Mustang og F150.

Ford Crown Victoria er også under mistanke, fordi denne model er en af ​​de mest anvendte af amerikanske politi og lidt flere brande efter nedbrud i de seneste år. Den Windstar ikke reddet fra brændende: i de sidste fire år har medvirket i 23 opkald til at gennemgå.

Fordi Mustang, Ford står hård snak med en virksomhed specialiseret i at yde nedbrud testdata, tvivlede han sikkerheden på din benzintank nettet.