ITV mobil: hvad de er, og hvordan de arbejder

ITV mobil: hvad de er, og hvordan de arbejder

For de fleste mennesker, passerer ITV er næsten rutine, at en revision henvende sig til hver X år for at sikre, at vores bil er i god stand og er farligt at bruge. Men ITV, for hvem der er en reel hovedpine. ¿Du kendte eksistensen af ​​mobil ITV? Vi giver dig alle detaljerne i en service, der gør livet lettere for flere mennesker, end vi tror.

Det er meget let at ITV, når vi bor i en by og vi har dusinvis af dem et par kilometer. Selv bor i en lille by, kan vi bruge besøget til en større befolkning at passere ITV og opfylde andre forpligtelser, såsom køb eller egen papirarbejde bureaukrati.

dog der for hvem dette skift udgør en omkostning dem tid og penge meget svært at tage eller decideret umuligt at gennemføre. For eksempel omkring 50 eller 60 km tilbage og mange andre tilbage med en landbrugskøretøj på sekundære veje kan gøre en virkelig skør, fordi, med få undtagelser, ikke kan overstige 40 km / t, når den cirkulære. Det samme tilfælde findes blandt knallerter to og tre under 50 kubikcentimeter eller de hjul lette quadricykler (Fire hjul, den såkaldte "bil uden licens"), som ligesom alle tidligere sager har begrænset deres hastighed til 40 km / t og kan ikke rejse på motorveje eller motortrafikveje.

syltetøj

Hvad betyder en mobil ITV?

For disse situationer, blev dette system opfundet. Selskaber, der beskæftiger i denne funktion De bevæger enheder til landdistrikter eller hjem efter anmodning med det ene formål at lette den tekniske gennemgang af disse køretøjer til deres ejere. På denne måde, er de ofte udføres ruterne forskellige kommuner for dem, der arbejder i marken eller har en lys quadricykel at opfylde deres forpligtelser uden at spilde tid og penge på et skift, der kan være uendelig, og også ikke risikere en ulykke, da dens lave kørehastighed kan betyde en komplikation til førere af nytte brug.

Efter at gøre en hurtig søgning på internettet, fandt vi, at de fleste af de selskaber, der tilbyder denne service er steget indsættelse i det nordlige Spanien, hvor vejene er snoede, vejret er som regel negativ og befolkningsgrupper er mere spredt end i resten af ​​landet, med den højeste koncentration af huse, byer med flere indbyggere og flere delimitas, som letter åbning af stationer ITV fast .

Hvilke køretøjer kan bruge mobil ITV?

Indtil videre har vi talt om knallerter, lette quadricykler og landbrugskøretøjer som de vigtigste brugere af disse køretøjer, men faktisk, alle kan gøre brug af denne service, har den bil, du har.

De førnævnte ejere landbrugskøretøjer, knallerter og lette quadricykler er dem, der mest bruger denne tjeneste fordi en forskydning af snesevis af kilometer til fast ITV kan true sikkerheden og spild af tid, der ikke er kompenseret af penge, fordi de alle har forbudt deres cirkulation på motorveje og er forpligtet til at køre på den hårde skulder og ikke overstige 40 km / t hastighedsgrænse på biveje.

Ikke desto mindre, er der andre brugere, som vil tage en god præstation denne type tjeneste. I landområderne er det almindeligt at se ejere motorcykler, biler og varevogne op til 3.500 kg drage fordel af et besøg af disse stationer til deres hjemegn for at undgå et par kilometer til ITV station andetsteds. Ikke desto mindre, ikke alle virksomheder med mobile ITV har tilstrækkelig struktur til at passere den tekniske inspektion af biler og motorcykler, så dem, der tilbyder denne service er mindre udbredt.

papirer

Hvordan kan jeg passere revisionen i en mobil ITV?

Udfør teknisk inspektion af vores køretøj til et mobilt ITV Det er så simpelt som i tilfældet med en fast ITV. Vi er bare nødt til at gøre en søgning på internettet og specificere vores region uden besvær finde den årlige kalender med de mennesker, der besøger hvert selskab. selv, nogle selvstyrende regioner har en officiel samling af alle regioner vil blive besøgt på deres officielle hjemmesider.

Efter kontrol på det mobile ITV vil være til rådighed i området, der passer os, vi bare nødt til at lave en aftale, som vi ville i tilfælde af at ville gøre det i en fast ITV. Derudover hvis strømmen er højere end forventet, ITV-station vil være til rådighed for mere end én dag.

ITV-telefoner, også anvendes af DGT

Ikke blot den gennemsnitlige borger har været i stand til at se fordelene ved mobil ITV. Siden oktober sidste år, DGT har fem mobile enheder med til at kontrollere status for køretøjer med ni eller flere sæder (inklusive føreren), busser, varevogne og lastbiler.

12.000 anmeldelser leveret årligt, Målet er at reducere risikoen ulykke mellem sådanne køretøjer, eftersom EU anslår, at 6 procent af kollisioner, hvor disse biler har været hovedpersoner kunne have været undgået gennem korrekt vedligeholdelse. Derudover fra det punkt DGT at "i 2015, 9 procent af varevogne, 4 procent af lastbiler over 3.500 kg og 1 procent af de involverede i ulykker med ofre på hovedveje busser havde ITV udløbet på tidspunktet for ulykken ".

Blandt de instrumenter, der kan findes i disse mobile ITV, DGT bruger specialværktøj meter lys, leg detektor i styretøj og affjedring eller Gasanalysatorernes, blandt andre. Sanktioner for ikke at køre bilen i god stand van fra 200 euro til tilbageholdelse af køretøjet og overføre til et værksted.

Du kan også være interesseret i:

ITV priser, forskelle på mere end 100 procent

ITV vil blive sværere og svær efter sommeren

Hvor homologeret tilbehør i bilen til ITV