Sikring af en elbil, hvor meget det koster i forhold til konventionelle?

Sikring af en elbil, hvor meget det koster i forhold til konventionelle?

Selvom undersøgelser viser, at 69,9 procent af spanierne er villige til at betale mere for en bil, hvis det er miljøvenligt, det faktum, at salget af elbiler og hybrid stik kun udgør lidt over 1 procent af det samlede salg af bilindustrien.

Dette afspejles i de 2.000 elbiler (også tilføje plug-in-hybrider) solgt i 2015 i Spanien, at selv om 2016 er vokset til 4.746 enheder, forbliver under resten af ​​Europa, med Tyskland, Frankrig, Holland og Norge, blandt andre, lederen af ​​salget af elbiler.

dette I modsætning til salg Det har en klar motiv i prisen på biler i denne kategori (meget højere end tilsvarende versioner med forbrændingsmotorer), som knap nok har den samme støtte hvert år, når incitament købet, hvad vi kender som Movea plan. Dette i vores land, sammenlignet med lande som Norge, hvor bilers nul-emission ", er momsfritaget eller Danmark, hvor du kan sælge overskydende elektricitet fra din bil i de timer, hvor kw udbetales til dens højeste pris .

Hertil lægges udgifter til sikre elbiler som ifølge Acierto.com, kan det blive op til 28 procent i forhold til en benzin model. Gennem hele livet af bilen, forskellen er omkring 1.750 euro mere. Ja, fra komparator tilskynde forsikring sammenligning værktøjer bruger disse tjenester, fordi vi kan gøre denne forskel ned til 'kun' 10 procent (i stedet for 28 procent).

Denne ekstra omkostning kan forstås som den bilforsikring De skal løse specifikke problemer af denne type bil, som den tilhørende batteri, den stadig få ladestik og muligheden for at løbe tør, og at skulle autonomi bugseres, noget, der kan forekomme i en mere normal måde, når de begynder at bruge for første gang denne type bil, med en række alt for begrænset til, hvad vi er vant til biler med benzin eller diesel motorer.

Du kan også være interesseret

De øverste 10 elbiler til at købe

Stigende interesse for elbiler efter trafikale restriktioner

Den bedste elbiler, undersøgelse

elektriske biler: fordele og ulemper