Donald Trump “taber” the Beast, præsidentens bil

Donald Trump parkerede The BeastDonald Trump parkerede The BeastDonald Trump parkerede The BeastDonald Trump parkerede The Beast

Taormina er en lille italiensk by hvor der for de næste par dage vil fejre verdens topmøde G7, et møde involverer syv mest industrialiserede lande i verden. Nå, Donald Trump, den Præsident for Amerikas Forenede Stater, du kan ikke bruge din officiel bil (Udyret) på grund af enorme størrelse den "skabning".

Og er, at den kaldenavn La Bestia Det vil komme i handy til Donald Trump officielle bil. Dens dimensioner er mastodónticas for de smalle gader i den sicilianske by Toarmina. Den officielle køretøj, med mere end 5,50 meter kan ikke bevæge sig på langs samt hans lange kortege bil sikkerhed. I virkeligheden, ifølge den online udgave af El Mundo, den enorme størrelse af Udyret og alle kortege der ledsager ham have været en alvorligt problem for tilrettelæggelsen af ​​arrangementet. Endelig har de amerikanske efterretningstjenester enige om at Trump og hans følge anvende andre midler til andet end Udyret transport.

Mere end 10.000 politifolk, soldater og kræfter italiensk og international sikkerhed overvåge disse dage hver centimeter, hver meter af de smalle gader i Taormina. Sikkerheden af ​​øverste ledere af planeten er på spil.

Donald Trump mister BeastCadillac One The Beast: Trump bil

før Donald Trump rejser i Udyret, Barack Obama også han brugte det i de sidste år af sin præsidentkampagne stadie.

The Beast Det er meget mere end en bil, er en avanceret "bil kamp" under en stor kostume limousine. Det er en del af en udvikling Cadillac luksus sedan og en SUV stor GMC, andre mærker, der tilhører General Motors. Legemet har en speciel afskærmning Skudsikre og mange af de pumper og kortrækkende missiler, med en speciel legering konstruktion stål, aluminium, titan og keramik. Krystallerne er specielle og har en tykkelse på 12 centimeter.

For at skubbe, Udyret bruger en Diesel store forskydning motor, nemlig en Duramax allerede de samlede mange store SUV'er og pick-up Chevrolet og GMC. Dens ydeevne er ikke at kaste raketter -den overdrevet vægt er en stor lastre-, med en tophastighed på 100 km / t og et gennemsnitligt brændstofforbrug anslås til 30 l / 100 km. Med hensyn til dæk, monteret særlige Run Flat, at de tillader dig at rulle cirka 100 km, selvom de er punkteret.

den Trump bil også det omfatter maskingeværer og raketter, der gør The Beast i autentiske krigsmaskine. Sådan er deres niveau af sikkerhed, som nogle mennesker siger, at dette køretøj er i stand til at modstå en hypotetisk ætsning, således at i tilfælde af at der sker, døre og vinduer ville være helt forseglet og et intelligent system ville genbruge den ilt inde.

Du kan også være interesseret

- Her er The Beast, den officielle bil af Donald Trump

- Trumpchi: bilen, der ønsker at erobre nye Trump imperium

- Trump vil have flere fabrikker og amerikanske biler i USA