Nye måder at leje en bil: CarFlex og fleksibel udlejning (video)

Så CarFlex, fleksibel leasing division ALD AutomotiveSå CarFlex, fleksibel leasing division ALD AutomotiveSå CarFlex, fleksibel leasing division ALD AutomotiveSå CarFlex, fleksibel leasing division ALD Automotive

Sikker på du ved, at der er flere alternativer til konventionel købe en ny bil. Det er ikke altid nå forhandleren, vælge den bil, du ønsker, og tage det før eller senere -Mere dit hjem. der alternative løsninger både for den enkelte og for virksomheder, der søger ikke foretage fuld betaling af udgifterne til bilen eller skifte biler ofte, eller oprette en flåde af køretøjer til brug for sine medarbejdere.

Leje Fleksibel CarFlex

den leje, som vi kender den i dag, er designet til enterprise mobilitet brug for længere sigt mellem 24 og 50 måneder. den leasing, I mellemtiden er det en anden formel, hvor kunden kan købe bilen i slutningen af ​​din fordel. Eftersom relativt nylig er der en tredje formel kaldet fleksibel leasing.

Hvad er den fleksible udlejning?

Hans navn giver os nøglerne: taler om en bil leje løsning med mønstre leje, men med mere fleksible betingelser. Dette er mere end én leje kort mellemlang sigt, for kontrakter mindre end 24 måneder. Sådanne fleksible forholdene tillader det, for eksempel for at ændre typen af ​​bilen på det tidspunkt, du ønsker, og endda vende tilbage inden udgangen af ​​kontrakten uden omkostninger eller straf.

Leje Fleksibel CarFlex

CarFlex er et selskab, der tilhører ALD Automotive, Det fokuserer på netop denne formel fleksibel leasing. hans Bil flåde, med mere end 3.000 enheder, skal dække job i hvilke kunden ikke kender den nøjagtige varighed af dit projekt eller kilometer det vil gå. CarFlex som vil vælge den model (kunden vælger, ja, bilen segment, hvor du er interesseret), med en fast gebyr som ikke undergår variationer og uden en indledende udlæg kræves.

Ønsker du at kende alle de fordele, der bringer fleksibel udlejning CarFlex? Gå ikke glip af video at vi har forberedt, vil vi drage nogle spørgsmål, du har.